Mit válaszoltok arra a kérdésre, hogy miért vesznek a felnőttek fát, ha úgyis hoz a jézuska, angyalka?
Én hagyok élményt a gyereknek hogy fát díszìthet, égőt kapcsolhat.
Sehol nem mondanak felénk olyat, hogy a fát jézus hozná. Az ajándékokat hozza.
Sose mondtam neki, hogy a fát a jézuska hozza, nekem ez mindig olyan hülyén hangzott. A fát mindig együtt díszítettük, szerintem ez már önmagában is olyan szép
szokás, hogy kár ebből a gyereket kihagyni.
Amúgy szerintem nem gáz, hogy ennyi idősen még valamennyire hisz benne, az enyém is 9 éves, szerintem már sejti, hogy tőlünk kapja az ajándékot, de annyira benne van még a játékban, hogy kimondva nem lett a dolog. De ha így rákérdezne, megmondanám neki minden további nélkül, hogy is van ez valójában.
Mi az anyátok p csája van veletek, de komolyan? NULLA százalék? Mi a búbánatos lóf szért? Érdekes, ellenvéleményt soha egyik agyas p csa sem tud írni, csak nyomni a pirosat. Kib szottul kezd elegem lenni már belőletek, sz pjatok f szt hülye k rvák, de most már komolyan!
És kedves admin, gondolom valamelyik p csa úgyis biztos jelenti a válaszomat, úgyhogy tuti látni fogod te is, mielőtt törlöd: lesz rom most már, hogy milyen "büntit" kapok azért, mert nem a legszebb stílusban fogalmaztam. De azon el kéne gondolkodni, hogy egy ilyen válasz tesz-e rosszabbat az oldalnak, vagy az, hogy félanalfabéta kretének értelmes, releváns válaszokat minősíthetnek haszontalannak csak úgy, mert az értelmét nem fogják fel, vagy mert nekik éppen nem tetszik.
köszönöm mindenkinek a választ-
én nem látom akkora tragédiának,hogy hisz benne,még olyan gyerek.ha rákérdezne,elmondanám,de addig minek,jövőre már biztos felvilágositja valaki...
a diszitős javaslat nagyon tetszik,kipróbálom majd,köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!