Mit szóltok a legújabb anyakönyvezhető keresztnevekhez, amelyeket alább olvashattok?
Nem értem miért hiszi azt sok szülő,hogy attól különlegesebb lesz a gyereke, ha valami erőltetett,idegen hangzású keresztnevet ad neki.
Lencsi, Levi, Náni, Rikó - Ennyi erővel miért léteznek becenevek? Inkább egy "teljes" alakú keresztnevet adnék a gyerekemnek,amiből később kiválaszthatja,hogy melyik becézést preferálja.
Bentli - Ehhez tényleg nincs hozzáfűznivalóm... Ennyi erővel a "Rolszrojsz" nevet is felvehetnék a listára...
Dorel, Gáber, Jáel, Szítá - Miért kell szándékosan elarabosítani az országot? Miért nem jók az ehhez hasonló eddig anyakönyvezhető klasszikus alakok? : Dóra,Gábor,Joel,Zita.
Maminti, Médeia, Nilüfer - Mintha valami Zs-kategóriás fantasy könyv tündér szereplői lennének.
Nurbanu - ???...Nekem erről inkább valami perverz dolog jut eszembe... Ez a név nem való embernek!
Néró - Ki az az elvetemült szülő,aki egy homoszexuális ókori sorozatgyilkosról nevezné el a gyerekét?!
Lotta - Még ez a legnormálisabb név.
Sét, Zev - Nekem ezek nem esnek "név" kategóriába,csak random szavak.
A Levi az nem Levi, hanem Levin.
Nem vagyok a hagyományos, tucatnevek híve, ezért mind a 2 kislányom különleges, ritka nevet kapott.
De ezek közül számomra mindegyik a vállalhatatlan kategóriába tartozik.
Maminti a kicsi zöld tündér, Lazar Ervin Negyszogletu kerek erdő c. mesejebol.
Egyebkent egyik sem tetszik, nem adnám őket.
Szomorúan olvasom... Kihagyták a Viktorbánt és a Ferigyurit... Ráadásul az Angyalka Merkalkát is...
:(
Úgy hallom, az Ördögh már nem csak vezetéknév lesz. Mik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!