Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már az is baj, ha a játéknak...

Már az is baj, ha a játéknak örült jobban és nem a csomagolópapír kötötte le?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy a papírral jobban játszanak, a bontogatás az igazi... és ha nem (csak elkezdte bontani, majd nem érdekelte, miután kicsit megbontottam, hogy látszon már jobban odafigyelt.. de igazán akkor tetszett neki, amikor a papír lekerült)?

Más gyereke is hamar "kinőtte" ezt az időszakot (volt papír-, könyvtépős korszaka)?

Vagy higgyek (nem akarok, szerintem baromság) a károgóknak, hogy furcsa a gyerek?

16 hónapos.

2016. dec. 26. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az enyém sosem tépett szét könyvet, sose pakolta le a könyvespolcot, sose borított le kockatornyot, nem pakolta ki a szekrényeket és még sorolhatnám, mi mindent nem csinál, amit a legtöbb baba igen.
2016. dec. 26. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ez azért nem egy komoly szakcikk ;). Nekem 90%-ban nem úgy működött a gyerekem mint a kismama blog szerint kell a gyerekeknek. Könyveket pont tépett, hidd el, nem egy öröm, a könyvek drágák, én nem örültem ennek a szokásnak. :D
2016. dec. 26. 20:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Természetesen nem csinálok problémát belőle, hisz nincs.

Nem is aggódok, írtam is.

A kérdés csak annyiról szólt volna, hogy vajon hány százalék esik bele a kismamablog által sztereotipizáltba és mennyien vannak, akik nem.

Ez UTÓBBIRA kértem példát. Értsd: kinek nem csinálta.

2016. dec. 26. 21:31
 14/14 A kérdező kommentje:

De fura érzés visszaolvasni a kérdéseimet, hogy mikor min aggódtam...

9, mint kiderült az. Most kapott diagnózist 7 évesen. Eddig "csak" kevert specifikusa volt. Az is csak 4 éves korától, pedig 5 hónaposan látta először neurológus és utána 3 havonta neuropszichológus is...

2023. máj. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!