Már az is baj, ha a játéknak örült jobban és nem a csomagolópapír kötötte le?
Mindenhol azt olvasom, hogy a papírral jobban játszanak, a bontogatás az igazi... és ha nem (csak elkezdte bontani, majd nem érdekelte, miután kicsit megbontottam, hogy látszon már jobban odafigyelt.. de igazán akkor tetszett neki, amikor a papír lekerült)?
Más gyereke is hamar "kinőtte" ezt az időszakot (volt papír-, könyvtépős korszaka)?
Vagy higgyek (nem akarok, szerintem baromság) a károgóknak, hogy furcsa a gyerek?
16 hónapos.
Te status, olvasni nem tudsz?
Magam írom, hogy baromság.
OFF: Csak én nem értem, mi a kérdés lényege?
Ez a "ha nincs problémánk, gyártsunk"?
ON: Miért lenne baj? Sosem tépték a könyvet (bár a harmadik még kicsi, őt nem tudom, lesz-e ilyen korszaka), ha csak emiatt furcsa a gyereket, akkor ne foglalkozz vele. Egyébként lehet, hogy csak nem tetszett neki a papír, nem volt elég színes, csillogós, nagymasnis, stb.
Manapság már minden baj? Te jó ég...
A fiam az első karácsonyán 5 hónapos volt. Nyilván a zörgés, fények tetszettek neki. A következő karácsonyán tetszett ugyan neki, hogy letépjük a papírt, de tök egyértelmű volt, hogy a játék a sláger, amit kapott. Idén karácsonykor meg már csak az ajándék volt az izgi, nem a tépkedés...
de most komolyan, minek ilyen sz*r oldalakat lájkolni, ha csak idegeskedsz rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!