Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket is halalra szekal a...

Titeket is halalra szekal a gyereketek, hogy folyton jatszatok vele?

Figyelt kérdés

Egyedul alig akar.

Pedig baromi sokat jatszunk vele, de mar az idegeink kimerultek tole.

Vagy ez mely eletszakaszban es meddig normalis?

2016. dec. 25. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Mennyi idos ?
2016. dec. 25. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem. Elég kétszer, maximum háromszor közölni, hogy most nincs rá időnk. Azonban ha van időnk, akkor nem keresünk kifogásokat.
2016. dec. 25. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. :D

2,5 eves kisfiu. Neha azert elvan egyedul de legtobbszor igenyli a tarsasagunkat. De en mar ezen nem parazom. O ilyen.

2016. dec. 25. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A lányom ilyen volt ötéves koráig. Pár órát bírtam egyhuzamban, aztán már csak ültem és néztem, és "aztaaa", "szuper ötlet" beszólásokkal bizonygattam, hogy még ott vagyok lelkileg. :) A fiam nem ilyen. Bár ilyen lenne, de ő autista, és elvan a kis világában, ahová pár percre "enged be" naponta. :(
2016. dec. 25. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, sokszor mondja. Megérti, ha éppen nem tudunk, de normális, hogy igényli. 5 éves fiú, a nővére is ilyen volt.
2016. dec. 25. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem játszik egyedül is, de akkoris anya, nézd, ezt csináltam, anya, nézd, anya gyere, juj, anya, feldőlt...

aztán vannak napok, hogy igen, szétnyúz...nagyon bánom már hogy nem lesz tesó...:-/

Én egyke voltam, és úgy emlékszem, hogy szerettem egyedül lenni...de az enyém nem, vagyis mittudomén..cuki, csak én azt érzem minden este mintha az agyamat kiszívták volna...6,5 éves most, de ez megy mióta csak megszületett..:-D

2016. dec. 27. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!