2 és 4 év közötti gyermeketek mennyi játékot kap tőletek? (csak szülőktől)
Alapvetően az az elvünk, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól, mindenki kap valami jelképeset, hogy örömet okozzunk az ajándékkal. A gyerekeim is készítettek már 3 évesen valamit nekünk is, nagyszülőknek is. Pl. rajzoltak, gyurmáztak, mindenki a maga módján és szintjén, és illett annak is nagyon örülni. :)
Másrészt, ha túl sok a játék, akkor csak porfogó lesz, és a gyerek unatkozni fog!
Kisebb gyereknél még nem annyira feltűnő, de hidd el, hogy mire 8 éves lesz, már kínodban a falat fogod kaparni, hogy már mindene megvan, mit is lehetne neki adni? És teljesen természetesnek veszitek ti is, hogy a villogó, zenélő, és roppant divatos játékok két nap használat után a sarokban landolnak, a gyerek meg fél napot ül a tévé előtt, mert "unatkozik".
Mi mások hibáiból is tanultunk (nagy a rokonság, sok a gyerek), és karácsonyra egy-egy ajándékot kapnak.
Ez természetesen olyan, amit gondosan választunk ki, és költünk rá elég rendesen, tehát nem filléres vackokkal szúrjuk ki a szegény gyerek szemét. :D
Nekünk is az a jó, ha szívből tudnak örülni az ajándékoknak.
2 évesen a kisfiam otthon egy rongybabát, favonatot, mesekönyvet, kisautót kapott.
4 évesen könyvet (dinoszaurusz enciklopédia), 2 nagy dinót, társasjátékot, sárkányvárat.
Egyetértek azzal a nézettel, hogy karácsonykor a kívánságok teljesülnek... így én megvettem mindent idén is, amit szeretett volna (amit nem lehetett venni, azt megcsináltam, varrtam), aztán szétosztottam a rokonok között.
Nem sok amit vettel!
Mi is afelé hajlunk, hogy egy nagy ajandekot kapjon a gyerkoc karacsonyra.
Igy, a 3,5 eves fiamnak taviranyitos autot, a kis 1 eves lanykanknak pedig Fp vonatot vettunk. Rokonoktol is mindenhonnan egyet-egyet fognak kapni. Igy is rengeteg uj jatekkal fog bovulni a keszlet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!