Csak a Lego, ami számít?
A LEGO az egyik legjobb dolog, amire a gyerek vágyhat. Kreatív, fejlesztő játék, és mindenki pénztárcájához illően tud válogatni belőle. Nem ettől lesz elkényeztetett a gyerek. Kaphat mást is, nyilván annak is örül, de egy ruhadarabnak egy 5 éves akkor sem fog úgy örülni, mint a kedvenc játékának.
Ha én ajándékot vásárolok valakinek, figyelembe veszem, hogy az illető minek örülne a legjobban, főleg egy gyereknél.
Nálunk a felnőttek között is van olyan illető, akivel meg szoktuk beszélni, minek örülne/mi az, amire szüksége van. Ha ő azt mondja, hogy ő egy asztali lámpát szeretne, és én ennek ellenére (ugyanolyan értékben, vagy legfeljebb 1-2 ezressel olcsóbban) veszek neki egy kardigánt, ami talán annyira nem is tetszik neki, és soha nem is fogja hordani, akkor örülnie kell az ajándékomnak? Megköszöni, jó képet vág hozzá, de örülni úgysem fog neki. Akkor már inkább költöm olyanra a pénzt, amiről tényleg tudom, hogy tetszik neki. Erről szól az ajándékozás.
Dehogy erted...
Nem a te dolgod az ertekrend tanitasa. Nem a te gyerekeid.
Oromet akarsz szerezni? Ezt dontsd el!
Elso voltam.
Olyat végy neki amiröl tudod hogy örülnek neki nem az ár számit melegitő árábol vehetél volna egy olcsobb legot 2-3 ezerért már lehet legokat kapni.kb ennyi lehetet mesefigurás melegitö szett is .
Lányom 6 éves és névnapjára egy gyönyörü alkalmi ruhát kért ,azt kapot és örült neki együtt vetük meg .
Karácsonyra legot kért ,és makettet kért amit össze tud rakni clicset kért azt kap ,csupa olyat kap amit kért nem drága nagy szeteket kap hanem kisebbeket olcsobat 5000 ft alatikat de azt amit kért .tavaly babaházat kapott lányom meg egy általa kivánt társast ,társasnak örült ,babaháznak nem .
"Lehet vehettem volna nekik melegitő helyett legot, viszont abból csomó van már nekik, ilyen meg nincs"
Vehettél volna egy pár sílécet. Az sincs nekik biztosan.
Attól, hogy valami nincs nekik, még nem biztos, hogy örülnének, ha lenne. Egy jól bevált játék bővítése, amivel szeretnek játszani, az jó ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!