Mi kerüljön egy 2 éves kisgyerek mikulás csomagjába?
Szia
Én nem adnék neki olyan olcsó kakaóvajas csokimikulásokat, mert tapasztaltból tudom, hogy borzalmas. Én nem vagyok édesség-párti, szerintem nagyon egészségtelen és a fogakat akkor is rontja ha minden este fogat mos..De mivel még gyerek vágyik rá, hát ki kell szolgálni az igényeit :) De mivel a nagyszülőktől, rokonoktól úgyis kap egy zsákkal én nem vennék neki sokat.
Ha már mindenképpen kap mikulást, legyen milka vagy boci csokiból azok minőségiek és finomak. De ma már nem feltétlenül szükséges mikulás a csomagba, a választék ma már óriási kinder csomagok is vannak, plüssök, bögrék stb.. Ami jó móka egy kisgyermeknek :)
Szia
Olyan olcsó kakaóvajas csokit ne vegyél neki, tapasztalatból mondom, hogy borzalmas. Én kiskoromban mindig olyat kaptam, de sose ettem meg. Egyébként nem vagyok édesség-párti, szerintem nagyon egészségtelen és a fogakat akkor is rotja, ha este fogat mos a gyerek.
Nem feltétlenül kell, hogy az édességről szóljon ez az ünnep, de mivel a kisgyermeknek ez is vágya, kiszolgájuk az igényeit :) Azt nem tartom helyesnek, amikor jutalomból kap csokit a gyerek. De ez más téma..
Mikulásból csak a milka vagy boci csokiból készült, minőségit adnám neki. Mivel a nagyszülőktől,rokonoktól úgyis kap egy zsáknyi édességet, inkább mást vennék. :) Ma már óriási a választék kinder csomagok, plüssök, legós játékok stb. Ami egy kisgyermeknek nagy móka :)
persze lehet benne csoki is, de nagyon meg kell gondolni mikor mennyit kapjon mert súlyos függőség és komolyabb betegségek alakulhatnak ki.
De a Mikulás csomagnak minden gyermek örül és jól esik egy kis édességet elmajszolni öröm közepette :)
Bocsánat, véletlenül kétszer ment el. Azt hittem először nem sikerült és beírtam mégegyszer.
Elnézést!!!
Szia! Szerintem se tedd bele, ha nem eheti meg. Vagy vegyél valamilyen normálisabbat, és azt add is oda. Egy csokiból még nem lesz baj.
Én kértem mindenkit, hogy csak 1-1 csokit vegyenek. És így is meg tudják tölteni az ajándékzacsit. Anyu könyvet ad neki mellé, a keresztszülei szintén, meg gyümölcsöt. A másik mamáéktól kismackó szeleteket kap. Mi a Kinder kistélapó mellé Jó reggelt szeletet, gyümölcsöt, fogkrémet, és apróbb ajándékokat vettünk, aminek örülni fog.
Szerintem is.Miért nem adtok rögtön gyümölcskosarat?esetleg egy kamionnyi gyümölcsöt?
Ennyi édesség jár.Nem kell mindenre rögtön a bio dolgokat venni.Nem azt mondom,hogy nem kell egészségesen élni,éljetek.De ne úgy,hogy minden nap bio dolgokat esztek!Mert az sem egészséges ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!