Mit adjak egy olyan háromévesre, aki kint állandóan fázik, hazaérve jéghideg a karja, lábszára?
Felül: trikó, póló, polárbéléses kardigán (vagy vékony hosszú ujjú, + pulcsi), téli bundás kabát
Alul: vastag harisnya, bélelt nadrág vagy orkán
Lehet venni ilyen alátözetet, amit a síruha alá szoktak. Az elvileg meleg, és ugye mozogni is tud benne. Szerintem az intersportban van, de lehet dechatlonba is. Persze nem hinném, hogy nagyon olcsó, de ha fázik, akkor kell még rá ruha.
Egyébként tuti fázik? Mondja is? Vagy csak hideg? Mert ha nem mondja, lehet nem fázik. Én a múlt héten, amikor minuszok voltak, reggel vettem fel vastag harisnyát (ami szoknyához való télen), rá egy farmert, és majdnem térdig ér a kabátom is, úgy sétáltunk reggel a suliba a lányommal. Hazajöttünk a kicsivel, és nekem is hideg volt a combon, de egyáltalán nem fáztam. A kezem 30 fokban is hideg.
Nem a cipő lehet a rossz? Attól is fàzhat.
Alàöltöző, azok jó cuccok+ a harisnya alà mehet még egy térdzokni.
Ha ìgy is fàzik elvinném dokihoz nincs e a keringésével gond.
Bélelt az orkánalsó, orkánkabát és polárbéléses (tehát dupla anyag) a sapkája is.
Jó vastag talpú, bundás bakancsa van.
Természetesen van rajta kesztyű (leginkább egyujjas) és sál is. Igen, szokta mondani, hogy nagyon fázik, sőt van, hogy sír is. Elkeserítő, hogy ennyire rosszul viseli a hideget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!