Hogyan tudtok kisgyerekek mellett spórolni?
Én voltam már osztrák lidlben ha kimegyünk ausztriába de amit te leírsz ott nem látam még .kedves kérdező,különben az akcio kezdetén minden lidlben a ruhák szépen becsomagolva vanak ,és gyerek ruhák tényleg szépek és jó minöségüek.
Én megvárnám leárazásokat ott kint is és akkor vásárolnék be .gyerekruhákbol c&a,h&m különben meg maradnék lidl,aldi ruháinel .
Én itthon pepcoban vásárolok mert aranyos ruhái vanak olcson,kiárusitáskor tesco,takko,h&m c&a ban veszek ruhákat.
Szia nem tudom hogy mennyit keresel, de szerintem gyerek mellet nem
Nagyon lehet spórolni, nekem is van kettő, én is csak úgy tudok hogy Írországban vagyok velük.
De nehéz!!:(
Szerintem a ruhakon ne sporolj es en sem adnek ra hasznaltat. Szerintem az nagyon gaz! Vegyel tobb ezer forintosat a legnagyobbnak, es megorokli a tobbi. Nekem is 4 gyerekem van, mindig kifejezetten draga ruhakat veszek a nagyoknak es a kisebbek oroklik, ugyanolyan jol nez, mert jo minosegu. A kisebbik gyerekeimnek eddig meg csak nadragot vettem, mert azok tenyleg tonkremennek, de a pamut testmelegito polo nem es a szep ing es pulover sem. Sot a gatya es a zokni is ugyanaz mindegyiknek.
A kajan szerintem sokat lehet sporolni, de itt tenyleg csak az a megoldas, hogy mindegyik megeszi ugyanazt a menut, kulonben tul sok a munka a fozessel es tul sok a maradek is.
A gyerekeken kb. ennyit lehet sopolni, minden mas olyan mint mas haztartasban (megtakaritasok, lekotesek etc)de szerintem nem is lehet es kell a gyerekeken tobbet sporolni, mert vegul is mindent ertuk csinalunk, nem?
Sporolni lehet pl. a telefon, tv, internet elofizetesen. Nem kell menni draga helyre nyaralni, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!