Hogyan tudtok kisgyerekek mellett spórolni?
Szombaton voltunk. De tényleg vanak 7.50-ert is aranyosak :)
Innen vettünk 17-ert a kiscsajszinak együttest, ami tényleg jo ár :)
Majd többet járunk c&a-ba :)
Lild-öset, Aldiasat nyugodtan vegyél, mert kiváló minőségűek. Ami a puccos butikban a többszörösébe kerül, sokszor fel se állhat mellettük. Nem tudom elképzelni, hogy mi benne a nem bizalomgerjesztő, hogy nem ezüstvállfán lóg spotlámpákkal megvilágítva? Hát hidd el, az sem jobb minőség, csak a körítést fizeted meg.
De ha ennyire sznob vagy, hogy derogál a Lupilu, meg az Impidimpi, akkor törődj bele, hogy ennyibe kerültnek a gyerekbutikos ruhák.
Kisvárosban élek megyeszékhely mellett, itt nincs turi, Vaterán szoktam fillérekért kiváló babaholmikat venni. Általában csomagban, van, hogy 200-300 forintra jön ki darabja, overál, télikabát 1000-2000 Ft. Pl. 2600 Ft-ot fizettem szállítással együtt egy Impidimpi télikabátért és egy téli overálért. Te ezt a két ruhadarabot a tízszereséből oldottad volna meg kb., ha egy sima pólót 4-5 ezerért tudsz szerezni. De akinek az Impidimpi gáz, akkor a használt gondolom fel sem merül, kár is a szóért.
Meg pl. most rendeltem egy rakat Scamp bodyt, 800-1500 Ft közötti darabáron, van gyerekruhájuk is, pólók 900-tól, melegítő nacik 1500 Ft-tól és ha valami kiváló minőségű, az a Scamp. Gondolom megoldható a posta oda is, vagy ha nem, akkor biztos van rokon, ismerős Magyarországon, akivel összejártok és oda lehet kérni.
Jaj, dehogy sertész. :) Eddig nem foglalkoztam ilyenekkel, csak tegnap az a poszt sziven ütött :(
Szoktam ilyen tepsiset csinalni.
Ma pl. zöldség leves lesz, paradicsomos-húsgombóccal,brokkolis lasange :)
Nagyok oviban, kicsik játszanak, kaja sül,fő. Én meg olcsó rucikat keresgélék, régieket szelektalok :)
Uj napirend lesz :)
Nem tartom magam sznobnak. :) Itt a zöldséges "stand" melle van állítva egy alvány, túlzsúfolva, azon a ruhák (fele a földon).
Aztan ott van a "dobozos" gyerekruha, altalaban ki van tépkedve a dobozbol. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!