Az en gyerekkoromban az volt a szokas, hogy csokit, gyumolcsot kapunk mikulasra. Mi ez az uj divat, hogy ezerfele jatekot kapnak a gyerekek?
Gyümölcs nálunk is van minden nap. Hülén venné ki magát, ha levenném a konyhapultról és beledugdosnám a csizmájába, mondjuk biztos meglepődne.
Egy 3 évesünk van és nem tudnék mit kezdeni 1,5 kg csokoládéval, mert mindenfelől azt kap. Szóval nálunk a mikulás inkább apróságokat hoz, talán több értelme is van, mint az édességnek. Egyáltalán nem nagyzolás, egy "egészséges" mikuláscsomag sem olcsó. Ráadásul nem is édesszájú a gyerek.
23 éves vagyok, még mindig kapok anyukámtól Mikulásra nasikat. Mióta az eszemet tudom csoki, chips, nutella van a "csomagban". A legnagyobb ajándék amit Mikulásra kaptam, általában könyv volt, mert imádok olvasni.
Nemsokára nekem is lesz gyerekem, eszembe se jutott még, hogy majd 10ezres játékokat rakok a csizmájába.
Koszi a valaszokat !
A gyumolccsel kspcsolatban - en sem egy almat rakok bele, de van mango, ananasz, granatalma, licsi, ezek nemhiszem hogy mindennaposak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!