Az en gyerekkoromban az volt a szokas, hogy csokit, gyumolcsot kapunk mikulasra. Mi ez az uj divat, hogy ezerfele jatekot kapnak a gyerekek?
Nálunk csak édességet, rágcsát, gyümölcsöt hoz a Mikulás. Mikor a lányom kicsi volt egyszer megkérdezte hogy néhány gyerek az oviban miért kapott játékot is és ő miért nem.. már nem emlékszem mit válaszoltam, de azt tudom hogy a mai napig agyfaszt kapok az ilyen szülőktől. De nem apróságokról van szó, hanem 5-10ezer forintos játékokról.
A Mikulás ünnep nem erről szól, de egyesek minden alkalmat kihasználnak hogy elkényeztessék a gyereket, na meg az sem hátrány ha a kölyök majd felvághat vele az oviban. Eszetlen banda.
Ez. A játekboltok markertingje.
Sajnos!
Meg 1-2 szülőnél minél nagyobbat vegyél annál jobb!
Majd karácsonyra meg überlik egymást!
Hol ott nem erről kéne szóljon!
A mi családunkba is van a férjem részéről hogy a nagyzolás megy ezerrel!
Óriás plüss meg hintaló meg blabla.....
Aztán kb a gyerek 2 percig se játszik vele.
Vagy 4 féle babakocsi. 8 féle ugyan lyan nagy baba.
Ennek sosem voltam a hive.
Legyen persze játéka de akkor mikor plyan alkalom van. Karácsony, szülinap, keresztelő, névnap....
A mikulás nem ilyen.
Ott csoki kell együtt cipőtpuculni stb....
Mi este együtt súroluk meg a cipőt és reggel mikor felkelt ott volt a cipőjébe a sok-sok csoki.
Szóltunk neki hogy jött a mikulás mert jó voltál.
Az ajándékot is bele teszim a cipőbe?
Vagy anya meg apa oda adja hogy ezt tőlünk? Vagx mamától vagy hogy?
Az oviba tudtommal még kis csokicsomagot kapnak, majd meglepődnek azok akik máshoz vannak szokva hogy hol a traktorom vagy blabla...
Mi is apróságot teszünk bele (hajcsat, kisautó, kislabda, ceruza).
A rokonságtól kaptak rengeteg csokit, jóval többet mint kéne. Értem hogy szeretetből adják, de szerintem még nyáron is lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!