Az en gyerekkoromban az volt a szokas, hogy csokit, gyumolcsot kapunk mikulasra. Mi ez az uj divat, hogy ezerfele jatekot kapnak a gyerekek?
Nálunk most is az édesség és gyümölcs a divat.
Egyébként az a kavarodás lehet, hogy a Télapó hozza az ajándékot máshol, csak ugye nem dec. 5-én, hanem karácsonykor.
Konkretan a dec. 6 . ai mikulasrol beszelek.
Nezd meg az itteni kerdeseket, valaszokat.
Az ismeroseim nagy resze mar telepakolta a facebookot kepekkel, mindenkinek ajandekok tomkelege.
Nalunk is gyumolcsot es edesseget hozott a telapo regebben. Mikor gyerek voltam nem volt altalanos, hogy mindig van otthon gyumolcs es edesseget se kaptunk minden nap. Mikulaskor volt a nagy edesseg domping es ilyenkor addig ettuk az edesseget, amig volt. Kb senkit se erdekelt, ha vacsorara egy tabla csokit ettem.
Jelenleg a fiam 2 eves, kesobb nem tudom, hogy hogy lesz, de ertelemszeruen nem celom, hogy hanyasig egye magat edesseggel. A gyumolccsel meg az a helyzet, hogy kiloszam van itthon narancs, banan, alma, kiwi stb mindig. Rengeteg gyumolcsot eszunk minden nap. Ha narancsot tennek a mikulas zacsiba, az olyan lenne neki, mintha beleraknek egy szelet kenyeret. Ezert nalunk lesz egy pici ajandek is a mikulascsomagban. Nem tul nagy, minimalis erteku. Emellett kap bele termeszetesen csemegeket is, de nem sokat es sosakat is kap, nem csak csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!