Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha leány gyermek fíús játékkal...

Ha leány gyermek fíús játékkal játszik kizárólag, az már homoszexualítás jele lehet?

Figyelt kérdés
Furcsálottam amikor meghalittam hogy lány unoka kocsikkal,munkagéppekel játszik és nem babákkal ahogy lányokhoz méltó.Ki fogja majd nőni és babázni fog?

#homoszexualitás #másság #játékok megválasztása #medzsbox
2016. nov. 25. 11:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

soha életemben nem babáztam. nem fogtam meg lányos játékot sem.

ennek ellenére férjezett 3 gyerekes boldog anyuka vagyok egy férfivel az oldalamon

2016. nov. 25. 12:37
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Ez kissé kamuszagú kérdés.

De amúgy hogy válaszoljak is. Nem homoszexuális attól hogy nem a sztereotipikus módon játszik.

Én is fiús kislány voltam. Apával játékból borotválkoztam, sosem hordtam szoknyát, csavaroztam, építettem, dinóztam, kalózosat játszottam mindig.

Nem kell ráerőltetni a skatulyákat a gyerekekre, inkább ismerjétek meg hogy milyen ő.

2016. nov. 25. 12:39
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

ááá, tuti homoszekxuális lesz. Teljesen egyértelmű! Kérdés sem férhet hozzá, hogy pl a hivatásos sofőr nők is mind látens lezbik... az összes óvóbácsi pedig látens b.z!.

amúgy te jól vagy?

2016. nov. 25. 12:43
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Csatlakozom a többiekhez. Ez butaság. Nyugodtan autózhat egy kislány. Sőt egy fiú is babázhat. Szerinted egy bölcsis, ovis lehet lezbikus, meleg ?
2016. nov. 25. 13:16
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
A kisgyerek érzékenységét mutatja,az mivel játszik mert a fiam csak lányos játékokkal foglalkozott most komoly erős férfi! Én meg a kêt bátyám mellett csak fiús dolgokat éltem meg!
2016. nov. 25. 13:44
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon korlátolt lehetsz, kérdező. A bátyám is játszott a babáimmal, én is játszottam az autóival, sem ő, sem én nem lettem homoszexuális. Pedig én pl. olyannyira fiús voltam, hogy kb. 10 éves koromig épp olyan frizurám volt, mint a bátyámnak, csak fiús ruháim voltak, és nem voltam hajlandó semmi lányosat felvenni. Mégis heteroszexuális nő vagyok, férjhez mentem.

Ellenben vannak meleg barátaim, mind férfiak, és egyik sem babázott például gyerekként.

El kéne már felejteni az ilyen ostoba sztereotípiákat. Remélem, a kislány családja nem így gondolkodik.

2016. nov. 25. 14:03
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

Most 7 éves kisfiam 4 éves korában élt-halt a feleségem magas sarkú cipőiért, ha elől volt hagyva. Belelépett, és a számára óriási méretű cipőben óvatosan totyogott pár lépést.

Soha nem gondoltam, hogy a nemi identitását zavarná ez, vagy tiltani kellene.

(5 éves korában már nem érdekelte. Kinőtte a cipőzést.)

2016. nov. 25. 15:34
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

Huha,aki meg mindennel játszik,az skizofrén lesz,két nemi identitással?

Lányom szeret babázni ,de kapál,gallyat is vág. Akkor jobb felkészülni,hogy biszex lesz :D

2016. nov. 25. 18:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Nagyon buta vagy kérdezö.
2016. nov. 26. 09:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Ostobaaaa :D
2016. nov. 26. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!