Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 év körüli fiúk milyen...

6 év körüli fiúk milyen játékkal játszanak egymással?

Figyelt kérdés
Lányomnak nemsokára szulinapja lesz, meghívott nehány ovistársat meg utcabeli gyereket a zsurjara. Van köztük nehány fiú is, a probléma viszont az, hogy nekünk alig van itthon fiús játékunk. Egyedül legok vannak amivel tudnának játszani, de gondoltam hogy kellene más is, es addig beszereznem. Mar csak azért is, mert a legózás nem biztos hogy leköti őket ilyenkor, ahhoz nyugodtabb környezet kell. Ilyen nagyobb társaságban gondolom bohóckodni fognak. Esetleg jelmezekre gondoltam, kard, pajzs, vagy rossz ötlet? Mivel jatszik egy ekkora fiú?
2016. jan. 25. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Unokaöcsém épp 6 éves, és most nagyon megy nála a Star Wars..., imádja a kis figurákat, "harcol" velük.

A vonatokat is szereti, és a társasjátékokat!

De amúgy a jelmez is jó ötlet, az biztos bejön nekik.

Amúgy meg simán feltalálják magukat, még a lányos játékok között is.

2016. jan. 25. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:

nálunk épp most volt 6 éves fiúkkal buli. én azt mondom, hogy a legot tedd el, kardot meg eszedbe se jusson venni :D ha meg van bármi, ami kicsit is hasonlít kardra, akkor rejtsd el!!! :D

nekünk vannak kardjaink, azzal püfölték egymást, elvettem, majd az autópálya elemekkel kardoztak, elvettem, ceruzákkal kezdtek el kardozni, majd rájuk förmedtem mert féltem, hogy kiszúrják a szemüket :) utána villogó, puffogó pisztolyokkal játszottak. nem tudom pontosan mi az, talán ufók ellen való, ha így be tudod azonosítani, 3-400.- az euros boltban ;)

másik a rugós foci volt, azzal nagyon sokat játszottak :)

na meg autókkal, leginkább a távirányítósakkal, de azt nyilván ne vegyél egy buli miatt. de szerintem feltalálják magukat, ne aggódj, iszonyú nagy fantáziájuk van, szerintem egy üres szobában is ellenne egy csapat gyerek :)

2016. jan. 25. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nallunk a sator epites jott be. Osszesen 9 gyerek volt, amibol 6 lany es 3 fiu 5-6-7 evesek vegyesen (es egy pici 3 eves). Fiuk lanyok egyutt alkottak es epitetek. Uress karton dobozok, regi takarok, torulkozok, lepedok, szekek, madzag... Aztan mikor keszen volt a hatalmas sator akkor elkezdtek mindenfele jatekot behordozni a satorba, hogy "berendezzek" (ures muanyag uvegek, jatek etel, szinezo...) Kb masfel orat ezzel elszorakoztak. :)

En sutottem sima kekszet es vettem hozza keszen tubusbol kinyomhato diszitot, eheto pici diszeket es ezzel is nagyon jol elszorakoztak a fiuk lanyok egyutt. Az asztal kore ultek es kekszet diszitettek amit hazavittek (csak akkor alkalmazd ha felmoshato padlotok van mert az asztal korul bizony akadt katasztrofa. :) Mi feltekertuk a nappaliba a szonyeget es moshato padlonk van az egesz hazban, ugyhogy nem zavart.

Amugy ezeken kivul teljesen jol eljatszottak egymassal, kozben ettek, volt torta es el is repult 3-4 ora.

2016. jan. 26. 09:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Kardot akkor nem veszek.
2016. jan. 26. 21:30
 5/5 anonim válasza:
Olló gyufa flex ezeket szeretik a 6 eves kölykök manapság
2016. febr. 10. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!