6 év körüli fiúk milyen játékkal játszanak egymással?
Unokaöcsém épp 6 éves, és most nagyon megy nála a Star Wars..., imádja a kis figurákat, "harcol" velük.
A vonatokat is szereti, és a társasjátékokat!
De amúgy a jelmez is jó ötlet, az biztos bejön nekik.
Amúgy meg simán feltalálják magukat, még a lányos játékok között is.
nálunk épp most volt 6 éves fiúkkal buli. én azt mondom, hogy a legot tedd el, kardot meg eszedbe se jusson venni :D ha meg van bármi, ami kicsit is hasonlít kardra, akkor rejtsd el!!! :D
nekünk vannak kardjaink, azzal püfölték egymást, elvettem, majd az autópálya elemekkel kardoztak, elvettem, ceruzákkal kezdtek el kardozni, majd rájuk förmedtem mert féltem, hogy kiszúrják a szemüket :) utána villogó, puffogó pisztolyokkal játszottak. nem tudom pontosan mi az, talán ufók ellen való, ha így be tudod azonosítani, 3-400.- az euros boltban ;)
másik a rugós foci volt, azzal nagyon sokat játszottak :)
na meg autókkal, leginkább a távirányítósakkal, de azt nyilván ne vegyél egy buli miatt. de szerintem feltalálják magukat, ne aggódj, iszonyú nagy fantáziájuk van, szerintem egy üres szobában is ellenne egy csapat gyerek :)
Nallunk a sator epites jott be. Osszesen 9 gyerek volt, amibol 6 lany es 3 fiu 5-6-7 evesek vegyesen (es egy pici 3 eves). Fiuk lanyok egyutt alkottak es epitetek. Uress karton dobozok, regi takarok, torulkozok, lepedok, szekek, madzag... Aztan mikor keszen volt a hatalmas sator akkor elkezdtek mindenfele jatekot behordozni a satorba, hogy "berendezzek" (ures muanyag uvegek, jatek etel, szinezo...) Kb masfel orat ezzel elszorakoztak. :)
En sutottem sima kekszet es vettem hozza keszen tubusbol kinyomhato diszitot, eheto pici diszeket es ezzel is nagyon jol elszorakoztak a fiuk lanyok egyutt. Az asztal kore ultek es kekszet diszitettek amit hazavittek (csak akkor alkalmazd ha felmoshato padlotok van mert az asztal korul bizony akadt katasztrofa. :) Mi feltekertuk a nappaliba a szonyeget es moshato padlonk van az egesz hazban, ugyhogy nem zavart.
Amugy ezeken kivul teljesen jol eljatszottak egymassal, kozben ettek, volt torta es el is repult 3-4 ora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!