Ha leány gyermek fíús játékkal játszik kizárólag, az már homoszexualítás jele lehet?
"lányokhoz méltó"
hahaha
Egyáltalán nem biztos.
Én is mindig matschboxoztam, pedig van nővérem is, báátyám is. Jobban szerettem bátyámmal játszani, mint a nővéremmel.
Nem nőttem ki. Soha nem érdekeltek annyira a "lányos" játékok.
Ez miért baj? Nem a játéktól lesz homoszexuális valaki. Egy gyerek még azt sem tudja, mi a "lányos" és fiús" játék. 3 éves fiamnak is van 1 babája. Nem lesz ettől meleg...
Butaság így hozzá állni a dolgokhoz, hogy csak fiús vagy csak lányos játékokkal játszhat a gyerek. Én gyerekkoromban az öcsémmel inkább autós játékokkal játszottam, kocsit szereltünk, mindig ügyködtem valami fiús játékkal. A babák a sarokban voltak, nem igazán érdekeltek. Mégis egészséges felnőtt nő lettem. Engem ez kötött le jobban és ettől nem lettem fiús, ugyanúgy főzök, mosok, takarítok, nőies ruhákban járok.
A férjem meg gyerekkorában szeretett a nővérével babázni, mégis erős, magabiztos férfi lett belőle, igazán férfias munkával.
Szerintem gyerekkorában az ember játsszon azzal, amivel jól esik neki, amivel fejlesztheti magát.
Igen tuti,hogy lezbikàs :-)
De hogy tudd én is egy lezbikàs gyerekből lett lezbikàs 3 gyerekes anya lettem-de biztos csak az àlca miatt kell, meg mert tagadàsban élek.
Ja és mai napig jàrok focimeccsre ès szeretem a forma-1 et.
Nem vagy te egy kicsit előìtéletes???
No meg amit kihagytàl, a macijukat etető fiúk mind melegek!!!
Képzeld el, én FELNÖTT nö létemre a saját autómat megszerelem, söt mérnök a szakmám és ennek ELLENÉRE nem vagyok homoszexuális.
Te viszont valami közepkori maradvány lehetsz, vagy borzasztóan ostoba nöszemély!!!!!
A téma lerágott csont, már leírtak ellőttem is mindent.
A kislánnyal semmi gond nincs, a kérdezővel annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!