Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Titeket vagy gyerekeiteket...

Titeket vagy gyerekeiteket zavarja, hogy ugyanolyan ruhái vannak, mint a társainak, környéken élő gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el a h&-ből rendelni. akciókkal sokkal olcsóbb, mint a kínai boltban, de szépek, van bennük anyag, jó a varrás és divatosak, bírják a mosást. De felfedeztem, hogy mindennap szembe jön velünk az utcán hol a lányom sapkája, hol a fiam cipője, ugyanolyan kabát, nadrág. Lehet azért teszem fel a kérdést, mert kicsit zavar, de titeket nem zavarna? a h&mnél nem éri meg a drágább ruhát se venni, mert pár hónap múlva lehet féláras lesz. Ti keresnétek más márkát vagy maradnátok a beváltnál, amiből sok van. pl. a csoportban 3 lánynak is ugyanolyan a kabátja, pedig 10-ezer ft volt, ezt nem kaptam el akciósan. a fiamnnak a cipője ugyanolyan, mint a társának stb. és az tcán is, napi 4szer látom ugyanazt. szóval számottevő mennyiségben látom ugyanazt a ruhát, nem csak egyszer kétszer.érdemes ezen aggódni, vagy ne foglalkozzak vele, lényeg hogy rendes, kényelmes szép ruhája van a gyereknek?
2016. nov. 24. 16:15
1 2
 11/12 Betu ***** válasza:
Akkor pontosítok, ha egyforma ruhája lenne másik gyerekkel, akkor sem zavarna,így megfelel.😂😂😂
2016. nov. 25. 22:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Akkor engem sen fog zavarni, marad ah and m mert jo minoseg es en csak netrol tudok rendelni.
2016. nov. 26. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!