Hogy szoktattátok le a cumiról a gyerekeiteket? Volt nagy hiszti érte?
Figyelt kérdés
2 és fél évesem alváshoz kap cumit, de sokszor kéri napközben is, ha kicsit fáradtabb,vagy nem köti le semmi. Olyankor megy a sírás, hisztizés, sokszor fél órát is próbálkozik, de utána felhagy a dologgal. Hogy megy ez az alvásnál? Éjszakai ébredésnél? Kínozni nem szeretném Napközben is nagyon sajnálom őt,de ha odaadom, akkor teljesen olyan,mint egy félkábult. Étkezések előtt a legrosszabb, mert akkor aztán ki nem venné, így enni sem hajlandó.2016. júl. 4. 05:15
1/6 anonim válasza:
A fiunknak mindig egy cumija volt. Nagyon függő lett, szinte egész nap a szájában volt és nem csak cumi volt, hanem játék is neki. Házfelújítás miatt praktikerben voltunk, és ott azzal játszott, hogy bele-beledobta a kiállított WC-kbe. A gond akkor volt, amikor hazaértünk és az itthoni használatban lévő WC-be is beledobta. Ki ugye nem vettük neki, lehúzhatta ő maga. Sírt érte, ezért adtunk neki újat, de azt nem fogadta el, túl sima volt a felülete, nem volt még "bejáratva", állandóan csak eldobta, hogy nem kell, a.régi kell. De az ugye a csatornában volt már. Készültünk mi is a nagy hiszitkre, mindenki azt jósolta már korában is hogy soha nem fogja ekhagyni, a sírás lesz érte, jól elrontottunk. Este lefekvéskor egyszer kérte, mondtuk, hogy nincs, csak az új van és ennyi volt. Egy kicsit nehezebben aludt el, cumizta a levegőt, de éjjel nem volt sírás, másnap már nem is kereste. Mai napig nem hisszük el. Lehet, hogyha korábban elvettük volna tőle, akkor is ugyanilyen könnyű lett volna, nem tudom.
2/6 anonim válasza:
9 hónaposan falhoz vágta, azóta nem kell neki. 3 éves. Addig meg csak azt rágta, nem tudom, miért lett mérges.
3/6 anonim válasza:
4 évesen ő hagyta el. Nekem is csak alváshoz használta,én nem akartam elvenni tőle,minek? Este 8-tól reggelig aludt vele szépen,nem akartam ezt felborítanui.Magától megérett rá.Én egy 2,5 évestől erőszakkal nem venném el.
4/6 anonim válasza:
Nálunk minden este jött a cumimanó, és ajándékot hozott az ablakba rakott cumikért. :)
Apró plüss, pici ovis törölköző.
Az utolsó cumi egy hétig húzta, aztán cserébe ajándékcsomag járt: aszalt gyümölcsök, némi édes sí.
A cumimanó pedig elvitte a cumikat a sírós kisbabáknak.
Három t volt.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as , én kiegyeznék azzal, ha csakis alvàshoz kérné, de máskor is kéri....mégha nem is adom oda neki.
2016. júl. 4. 14:08
6/6 anonim válasza:
Nővérem a fiának azt mondta, hogy oda kéne ajándékozni a szomszéd kiskutyájának mert nem tud aludni. Odaadták neki mikor elmentek a gazdi kidobta. Azóta se kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!