Skarlátos a kislányom?
Figyelt kérdés
7évesemnek nagyon fàjt a torka és làzas is volt.meg a hasàn hàtàn kiütéses volt.elmentünk az orvosunkhoz és ő azt mondta hogy valami vírus de írt fel penicilin tartalmú antibiotikumot.duomox tablettàt.Nekem viszont furcsa volt hogy nagyon fehér lepedékes volt a nyelve most meg pöttyös/màlnanyelv/azt olvastam hogy ez a skarlàtnak a tünetei.2016. nov. 24. 12:33
1/3 anonim válasza:
Igen, ez skarlát lesz. Amire amugy is penicilin tartalmú antibiotikumot kell szedni, szóval jol lett megvalasztva a kezelés. Jobbulast!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt.Neked is volt skarlàtos a gyermeked?Mennyire ragàjos ez?MÀr félek hogy a màsik kislànyom is elkapja.
2016. nov. 24. 18:13
3/3 anonim válasza:
Nekem meg nem voltak skarlatosak a gyerekeim, de a hugom fia tavaly elkapta az oviban. Azt hittek ok is, hogy torokgyulladás. Az orvosuk nekik is antibiotikumot irt fel. Masnap vette eszre a hugom, hogy a fianak malnanyelve van. O akkor meg nem tudta mi ez, azt hitte, hogy allergias a gyogyszerre. Visszavittek, es az orvos mondta, hogy ez bizony skarlat. Egyebkent a kisebbik fia, aki akkor fel eves volt, hihetetlen, de nem kapta el. Es ok sem a ferjevel. Pedig nem lettek elkulonitve a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!