Anyukák Ti mit tennétek a helyemben?
Illegalisan dolgozol, es itt sajnaltatod magad.
Jelentsd fel!
Mondjuk en eleve nem mennek bele illegalis munkaba.
Utolsó válaszolònak! Egyáltalán nem sajnáltatom magam.. Sajnos mikor elkezdtem gyes után dolgozni nem találtam más munkát! Elhiheted hogy nem itt akarok megöregedni.
Nem azért írtam ki a kérdést hogy sajnáltassam magam..
Ez nagyon simán átmenne a munkaügyi bíróságon. Pereld be, ennyi csalással még szép kártérítést is fogsz kapni, szerenscére ilyen helyzetekben a jogszabályok a munkavállalót védik.
A férjem munkahelye ilyen, ott sok embert dolgoztatnak hasonló módon. Eddig az összes indított pert megnyerték a munkavállalók és szép összeget gomboltak le a cégről.
Pereld be, ennyi csalással még szép kártérítést is fogsz kapni, szerenscére ilyen helyzetekben a jogszabályok a munkavállalót védik.
na csak óvatosan, mert bizony nála is vagyonosodási vizsgálat jön, és ki fog derülni, hogy nem a négy órás minimálbérből tartja el a családot. Átlagbér alapján meg kiveti a nav az elmaradt járulékot...
Mert egyébként azt gondolod hogy amit kapok fizetést az olyan hatalmas összeg??
Papíron ami szerepel fizetésem az csak 15 ezer forinttal kevesebb, mint amit egyébként kézbe fizet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!