Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért néznek rám olyan rondán?

Miért néznek rám olyan rondán?

Figyelt kérdés

16 hónapos kislányom még minig napjában többször cicizik.

Miért baj ez????

2010. ápr. 29. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj ha rendesen eszik mást is napjában többször!:)
2010. ápr. 29. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd rájuk! Irigyek és okoskodók mindig voltak és lesznek is :) Ha mellette eszik is, akkor semmi baj nincs vele, egészségesebb, strapabíróbb lesz tőle :)) az enyém még 20 hónaposan is cicifüggő :)
2010. ápr. 29. 14:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Bajnak nam baj, csak sokan megszólnak hogy "Lábon járó gyerek cicizik...."(persze ezek az emberek vagy soha sem szoptattak vagy csak 3 hetet....
2010. ápr. 29. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvérem kisfia 19 hónapig szopott,meg persze evett mást is mellé!Magától hagyta abba!Nem kell foglalkozni a barmokkal:D!
2010. ápr. 29. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én meg kevés ideig szoptattam, azzal is bajuk volt egyeseknek. vannak ilyen emberek, mindig azt kritizálják, ami éppen van. nekem is van persze véleményem ezekről a dolgokról, de én úgy vagyok vele, ha nem kérdezik, nem mondom...
2010. ápr. 29. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
engem is megszóltak, én 17 hóig szoptattam, még az orvos is mondta, h épp ideje volt leszokni.....most meg mondják, h vagy tehéntej v tápszer kell neki naponta kétszer....én komolyan nem értem, h miért mindenki a tápszert nyomja.....összekeverik és boldogan nyomják a gyerek szájába, mert az aztán nem ciki.....ne is foglalkozz velük!!!!
2010. ápr. 29. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 22 hónaposomat még most is reggel és este szoptatom, néhány napja szoktattam le a napközbeniről. Én már végtelenül unom a szoptatást, de 16 hónaposan még én is min. 5* szoptattam és le se tojtam, hogy ki mit szól.
2010. ápr. 29. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Mondja már meg valaki, ugyan mi rosszat írtam!!!!? már a 4. gyerekem, nagyon jól tudom, hogy majd magától elhagyja ő is a cicit, úgy, ahogy a testvérei is 2 évesen... és valóban egészségesebb volt mindegyik gyerekem,mint a környezetemben lévő gyerekek...a pici 20 hónapos és még egyszer se volt beteg... pedig igazán nincs búra alatt...
2010. ápr. 29. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük, ilyet el kell engedni a füled mellett.

De ne gondolj Te se rosszat azokról, akik nem szoptattak vagy csak 3 hetet szoptattak (én kb. ennyit tudtam)..... Nem biztos, hogy azok mondják.

2010. ápr. 30. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

De csak úgy egyáltalában mi köze van másnak az ilyen dolgokhoz?Ha arra nevelné a gyerekét,hogy bűnöző legyen,akkor jogos a kioktatás és a csúnya nézés!!!!De így???

14:39-es voltam!

2010. ápr. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!