Valakinek rettentő rosszevő (inkább nem evő) 2 évese itt a fórumon? Hogy oldjátok meg?
Kb. 1 éves kora óta, a gyümölcsön,a tejterméken, üres kenyéren kívül semmit nem hajlandó megenni.A húst csak icipici mennyiségben,ledarálva tudom belecsempészni gyümölcsbe.Egyszerűen a mi ételeink közül semmi-de-semmit nem eszik meg, semmilyen felvágottat, húsfélét, főtt tésztafélét.Az őrületbe kerget, pedig enélkül sem egyszerű egy kisgyerek.Néha csinálok olyat, h nem adok neki egész nap semmit, csak ami nekünk is lenne az ebéd, de inkább éhenhal.Elvan egész nap a reggeli 2 dl tejjel.A gyerekorvos meg úgy néz rám , mintha a Holdról jöttem volna, inkább nem is mondom neki.
Hasonló valakinek?Hogy oldjátok meg, meddig tarthat még?
hűha... olvasd el a kérdésem, nemrég tettem fel :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
érdemes lenne pszichológus segítségét kérni, vagy elvinni.
még valami hiánybetegsége is kialakulhat.
Lehet vashiányos, akkor is lehet étvágytalan, kérj egy vérképet a gyereko. és ne foglalkozz vele mit mond csak kérd ki és ne hagyd magad lebeszélni róla.
Melyik megyében laksz, mert én tudok egy magán orvost aki mindenfajta vizsgálatot tud kérni és nem drága.
Szia! Lányom augusztusban lesz 2 éves. Egy éves koráig bármit megevett, de azóta katasztrófa. Kizárólag, kenyeret, tésztát és húst eszik. Semmi gyümölcs, zöldségből is csak a borsót és a répát eszi meg. Ö is reggel megissza a 2 dl tejet és képes délig elvegetálni. Délben pedig valami kis leves tésztával és jó napokon pár szem zöldség aztán megint valami hús és tészta vagy krumpli. Délután jó napokon van hogy sikerül vele pudingot etettnem, de ez nem jellemző. Aztán este 3dl tej és vagy szalámis vagy májkrémes kenyér. Pont tegnap volt itt a védőnő és ö is csodálkozott hogy ilyen válogatós, de nem birt semmilyen tanácsit adni. A lányom úgy válogat, hogy meg sem hajladó kostolni azt ami ránézésre nem tetszik neki. Iszonyú! Néha kiborulók, de nem tudok mit tenni. Különben jó súlyban van és pocija is van rendesen.
Alíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!