Hogyan szoktassam le a kislányomat a cumizasról?
Szerintem a körítés majdnem mindegy, mert elfogadják, ha a télapó viszi el vagy ha a cumitündér vagy ha elássátok, vagy egy kisbaba megkapja az övét stb.... Bármi jó.
A nehéz, hogy ne add vissza neki, ha sír érte, vagy éjszaka kibírni, hogy sír a cumiért és nem alszotok. Egy-két napnál tovább nem fog érte sírni. Lehet, hogy meglepően könnyen fog menni nektek.
Az exem fia 3,5 evesen egesz nap cumizott, na ez gaz!
Mennyi idos a lanyod ?
Azt olvastam, 1 eves korban erdemes elvenni, ilyenkor a legkonnyebb.
Kesobb, ahogy irtak elottem ne add vissza ha hisztizik
Sem, 1-2 nap es eszebe sem jut majd.
Nálunk nem volt könnyű,majdnem 3 éves volt már mire nem cumizott.Kidobta a kukába többször is,de nem vettem komolyan,úgyis kivette,ha nem vettem észre vagy fogott egy másik cumit,aztán meg is van oldva.Próbáltuk ezt a játékra elcserélősdit és mikor a cumi lerakása jött sírt és azt mondta,nem kell neki a játék.Nálunk az vált be,hogy barátnőmnek ekkortájt született kislánya,mentünk látogatni Ő pedig odaadta neki a cumit,csak úgy.Lebeszéltem barátnőmmel és követketőnek mikor mentünk a pici "átadott" neki egy kis tündért és vettem egy ugyanolyan cumit a babának,amilyet a lányom adott neki,hogy lássa,hogy használja :)
Persze volt sírás,de emlékeztettem,hogy a baba most nagyon boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!