Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányomat hogyan tudnám...

Kislányomat hogyan tudnám leszoktatni arrol hogy a hosszú haját a füle mögé simitgassa?

Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 08:25
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
61%

Anno a suliban volt egy ilyen osztálytársam, aki önszántából nem türögette, hanem dobálta. (bár lehet őt is az anyja szoktatta rá, ezek után el bírom képzelni)

Akkora ribi lett, örökké a divat, a ruhák érdekelték, szépség volt a mindene, először lett pasija, gimire már rengetegen átmentek rajta. Jó úton haladsz ha beleneveled, hogy állandóan szépnek kell lenni, ha csak így felel meg, így kap elismerést, hamar a pasik karjaiba hajtod. Csak hajrá! Eszem megáll!

2016. nov. 7. 08:41
 32/43 anonim ***** válasza:
91%
29 éven keresztül nem bírtam megszokni, hogy ha hosszú a hajam, ne tűrjem a fülem mögé, hanem "dobálgassam", mint egy prosti. Tudom, hogy nem mindenkinek áll előnyösen a füle mögé tűrt haj, éppen ezért vágatok olyan frizurát, amit nem kell tűrögetni. Ajánlom figyelmedbe ezt a megoldást, a gyerek buzerálása helyett.
2016. nov. 7. 11:48
 33/43 anonim ***** válasza:
93%
A kislányod nem akkor hordja szépen a haját, ha csak lóg neki előre, hanem akkor lenne szép, ha az anyja venné a fáradságot és frizurákat csinálna neki, befonná, összekötni stb. Vagy erre nem gondoltál még, hogy esetleg mivel a gyereked még kicsi neked kéne magadat megerőltetni, ha azt akarod, hogy "szépen" nézzen ki? Gondolom erre már képtelen vagy, csak mutogatni meg dicsekedni jó szerencsétlen gyerek, de időt meg fáradságot szánni már nem szeretsz rá. Legyen magától tuti ugye?
2016. nov. 7. 12:28
 34/43 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, neked ennyi idősen milyen hajad volt? Kérdezd már meg anyukádat, hogyan tanított meg rá, hogy finoman dobáld. Láttál már élő gyereket hosszú hajjal? Azoknak sem 0-24-ben van kibontva és kinoman dobálják ám. A legtöbb szülő figyelembe veszi, ha zavarja valami a gyerekét, és igyekszik megoldani.
2016. nov. 7. 15:30
 35/43 anonim ***** válasza:
77%
gyerekkoromban otthon mindig összegumiztam, meg csatoltam a hajam, h ne lógjon. Anyám fintorgott és közölte, hogy akkor minek van nekem hosszú hajam. Na, mindegy, ahogy először egyedül elmehettem fodrászhoz, lenyírattam kétcentisre, problem solved. Most 30 múltam, most jutottam el odáig, h megpróbálom megnöveszteni :D szerintem gondold át.
2016. nov. 15. 13:24
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt egy unatkozó tini írta ki. Egy szülő, édesanya nem lehet ennyire degenerált.
2016. nov. 15. 14:54
 37/43 anonim ***** válasza:
59%

Remélem még olvasod a válaszokat. Én szerettem kiengedve a szintén extra hosszú hajam. Anya mindig felcopfozta a fejem tetejére, mert őt zavarta, hogy lóg, kiengedve gyorsabban zsírosodik és könnyebben kócosodik.

Szerinte copfban jobban áll. Rossz ízlése volt, idétlenül néztem ki.

Ha majd a lányod nagyobb lesz, magának fogja akarni a kiengedett hajat. Addig legyen összefogva vagy rövidre vágva.

Ez nem megszokás kérdése, viszont ha ráeröltetsz valamit, aminek semmi haszna, felnőttként is megmarad a nyoma, és neheztelni fog.

Majd, ha jön a hercegnős korszaka, kienegdve szeretné hordani csak a haját.

2016. dec. 23. 11:10
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy !!! Remelem nem vagy szülő es ez csak egy kamu !!!!
2016. dec. 30. 23:23
 39/43 anonim ***** válasza:
64%

Copf, fufru

A szembe logo haj látásromlást is okozhat, aztán költhetsz szemüvegekre

2017. szept. 18. 21:13
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
A kislányod még gyerek, neki még az a fontos, hogy kényelmes legyen a frizurája, nem az, hogy másoknak hogy tetszik jobban. Majd ha serdülni fog, és elkezdik érdekelni a fiúk, akkor majd fogja "finoman dobálni" a haját. A saját hiúságodat ne rajta akard kielégíteni, hagyd őt békében a saját életkorának megfelelően létezni!
2017. szept. 18. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!