Kislányomat hogyan tudnám leszoktatni arrol hogy a hosszú haját a füle mögé simitgassa?
Anno a suliban volt egy ilyen osztálytársam, aki önszántából nem türögette, hanem dobálta. (bár lehet őt is az anyja szoktatta rá, ezek után el bírom képzelni)
Akkora ribi lett, örökké a divat, a ruhák érdekelték, szépség volt a mindene, először lett pasija, gimire már rengetegen átmentek rajta. Jó úton haladsz ha beleneveled, hogy állandóan szépnek kell lenni, ha csak így felel meg, így kap elismerést, hamar a pasik karjaiba hajtod. Csak hajrá! Eszem megáll!
Remélem még olvasod a válaszokat. Én szerettem kiengedve a szintén extra hosszú hajam. Anya mindig felcopfozta a fejem tetejére, mert őt zavarta, hogy lóg, kiengedve gyorsabban zsírosodik és könnyebben kócosodik.
Szerinte copfban jobban áll. Rossz ízlése volt, idétlenül néztem ki.
Ha majd a lányod nagyobb lesz, magának fogja akarni a kiengedett hajat. Addig legyen összefogva vagy rövidre vágva.
Ez nem megszokás kérdése, viszont ha ráeröltetsz valamit, aminek semmi haszna, felnőttként is megmarad a nyoma, és neheztelni fog.
Majd, ha jön a hercegnős korszaka, kienegdve szeretné hordani csak a haját.
Copf, fufru
A szembe logo haj látásromlást is okozhat, aztán költhetsz szemüvegekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!