Kislányomat hogyan tudnám leszoktatni arrol hogy a hosszú haját a füle mögé simitgassa?
Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 08:25
12/43 anonim válasza:
Engem is zavar, ha az arcomba lóg a hajam, el tudom képzelni mit érez a kislányod, és még csak nem is engeded neki, hogy megoldja a problémáját... Kösd össze, fond be neki!
13/43 anonim válasza:
Azért csinálja, mert zavarja. Össze kell fogni, vagy elcsatolni, hajpántozni. Azt is lehet, hogy csak az elülső tincseket fogod hátra, a többi kibontva marad. Vagy nem kell hosszú haj, bár gondolom, azért van az, mert így tetszik.
14/43 anonim válasza:
Lanyomat is zavarta ha az arcaba log, csatoltam es gyorsan fontam, vagy lazan osszekotottem, nem szereti ha szoros. Lanyodat is zavarhatja.
15/43 anonim válasza:
Édes jó Istenem, remélem csak kamuzol és apad nem orvos, mert ha valóban az és ekkora baromságot mond, vissza kellene adnia a diplomáját.
Kérdező, nem kell leszoktatni róla, a hajat kell úgy megcsinálni, hogy ne zavarja a gyereket
16/43 anonim válasza:
Azért nem jó egyébként, ha fül mögé simítgatja, mert gyorsabban töredezik az a hajtincs és lassabban nő.
17/43 A kérdező kommentje:
azt szeretném ha csak finoman dobálná nem tenné a füle mögé egyébként szép haja van dús és háta közepéig ér.
nem szeretném összefogni neki mert sosem szokja meg
2016. nov. 6. 15:23
18/43 anonim válasza:
Finoman dobalna?!
Nagy az Isten allatkertje.
20/43 A kérdező kommentje:
most azt játszuk ha látom hogy eltűrögette tvzés vagy tanulás játék közben elölreszedem neki
2016. nov. 6. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!