Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korban merült...

Mennyi idős korban merült nálatok feledésbe a rácsoságy használata és váltottatok gyerekágyra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 07:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Két éves kor után.
2010. ápr. 28. 07:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi másfél évesen váltottunk,leesés gátlós az ágya,nagyon tetszett neki,egyedül mászik fel le,ha ha álmos,vagy felkelt!
2010. ápr. 28. 07:46
 3/10 kelemenkelo ***** válasza:
16 hos volt mikor lelesésgátlos ágyra váltottunk.nagyon szereti
2010. ápr. 28. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:

2 éves korában. Egyszer se esett le róla és eleinte raktam az ágy elé szivacsot, ha leesne, aztán pár nap múlva már csak egy nagy párnát, aztán már semmit.

De minden ismerősöm már jóval hamarabb rendes ágyba tette a gyerkőcöt. Én azért vártam eddig mert az én fiam vhogy nagyon ragaszkodott a rácsoságyhoz, képes volt lemászni a rendes ágyról, odakucorodni a rácsos ágy mellé a földre és ott aludni:))

Persze nyilván nem hagytuk.

Aztán megtanult kimászni a rácsosból és onnantól nem volt kérdés hogy abban nem maradhat mert mi van ha mászás közben egyszer rádöl vagy beakad a lába...stb.

2010. ápr. 28. 08:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Még nem volt egészen két éves, amikor tönkretette a rácsos ágyat, és nem vettem újat. Akkor egy darabig a matracon aludt, aztán kicsivel két éves kora után kapott gyerekágyat.
2010. ápr. 28. 09:39
 6/10 anonim ***** válasza:
14 hósan körbetámlás gyerekheverő. Nagyon szereti, magától megy aludni,ha álmos, persze vár engem is, hogy mellébújjak, míg elalszik.
2010. ápr. 28. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
A kisfiam 2 és fél éves koráig aludt kiságyban, de az utolsó hónapokban már úgy, hogy kiszedtünk 2 rácsot, így szabadon közlekedhetett ki és be a kiságyba. Múlt hónapban kapott leesésgátlós gyerekágyat, de nagyot szereti.
2010. ápr. 28. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom 10 hónapos múlt éppen, amikor vettünk neki gyerekheverőt. Ugyanis álmában (is) állandóan mozgásban van és 20-30 percenként ébredt(ünk) arra, hogy beleütötte a rácsba hol a fejét, karját, lábát, mikor mit. A heverőt viszont első perctől kezdve ahogy meglátta, imádja. Az ágya 2 oldalán fal van, a 3.-on egy fotel, a 4. oldalon pedig a szekrény van félig, így egy kis "bunkert" csináltunk neki. A maradék szabad helyhez tettem eleinte egy ülőpárnát, de már régóta semmi szükség rá, egyszer sem pottyant le...inkább lemászik:-) Életem eddigi legjobb befektetése volt ez a gyerekheverő!
2010. ápr. 28. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi pont 2 napja váltottunk rácsos ágyról sima felnőtt heverőre, ami elé lefektettünk egy matracot, hátha leesne. Már első nap sem volt semmi gond, nem mászott ki, nem esett le, minden rendben volt.
2010. ápr. 28. 21:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Két éves a lányom, jön a kistesó, mostanába tervezünk neki új ágyat venni. Már előre félek, hogy a délutáni alvás helyett majd kimászik és mindent csinál csak nem alszik.
2010. ápr. 28. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!