Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kell megtanítani a...

Hogy kell megtanítani a gyereknek a pulóver, póló levételét?

Figyelt kérdés
Valamit biztos én nem mutatok jól, mert fél éve ugyanúgy nem megy.
2016. nov. 5. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Az enyémek úgy tanulták meg, hogy először kihúzza a kezét (jó irányban), utána a másik kezét.
2016. nov. 5. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk ez könnyen ment, mert figyelt mikor csináltam. A zipzár összekapcsolása nem megy, meg a cipője nem fűzős.

Én úgy csináltam mikor öltöztünk, hogy hozzad a pólód dugd a kezed bele ha nem jó helyre dugta akkor mondtam hogy nem jó úgy kényelmetlen lesz a kisebb lyukba dugd a kezed. A nadrágnál mondtam hogy üljön le es húzza fel azt a lábát amire először szeretné húzni.

Én is csináltam vele talán azért is ment könnyen.

2 éves szépen öltözik/vetkőzik az éjszakai pelust leveszi kidobja a kukába meg a ruhát is. A szennyest még nem tudja mert elpakoltam más helyre.

Szerintem ha érdekeli fogja akkor magatól csinálja majd. Vagy lehet szimplán lusta és úgy van vele te úgyis felöltözteted.

Esetleg meg próbáld meg hogy gyere öltözzünk együtt.

En mondtam neki gyere anya is felveszi a zoknit, gatyát , pólót gyere te is mert megyünk mamához.

2016. nov. 5. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Óvodás kiscsoport év végéig elvárt, hogy egyedül öltözzön-vetkőzzön. Sok gyereket egyáltalán nem érdekel a dolog, majd az óvodában gyorsan megtanulja, egymást utánozzák-versenyeznek, motiválják őket. Kislányom büszkén magyarázta nekem, hogy az óvónéni, hogy tanította... Amíg én magyaráztam ugyanúgy ugyanazt, egyik fülén be, a másikon ki.. :-)
2016. nov. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!