Van itt olyan ember rajtam kívül, aki irtózik a fehér ruha viselésétől? Vagy legalábbis kényelmetlenül érzi magát benne?
Leginkább a felsőruházatra értem.
Ha igen, ti miért érzitek így? Meg tudnátok fogalmazni?
Nekem is fehér a munkaruhám. A hétköznapokban nem is hordok ilyen színt.
Nem érzem magam kényelmetlenül, de viszonylag ritkán van rajtam normálisabb ruha és ha már olyat felveszek legalább ne fehér legyen.
Én a fehér nadrágtól szoknyától és alsóneműtől írtózok.
Egyszerűen nem áll jól senkinek a világon.
Szeretni szeretem a fehéret, de mivel kényes ezért már kevésbé szeretem, mint ruhadarab.
Minden vacak meglátszik, a dezodor /izadság elsárgítja...stb.
Nadrág/szoknyában meg nem merek leülni, ki tudja mi fogja meg.
Röviden ezért nem hordom.
23-N
Ez most meglepett :) A felsőim 90%a fehér, a kabátom is, egyszerűen úgy érzem, hogy ez áll a legjobban a kreol bőrömhöz. Ha fehér lenne a bőröm, biztos nem sápasztanám magam.
Nekem a szürke felsőkkel van ez egyébként, de csak mert azon látszik először az izzadtság.
Én nagyon szeretem a fehér színt a világos bőröm ellenére. Bármilyen másik színnel jól mutat.
Csak azt utálom,amikor köteleznek a fehér ruha viselésére, főleg,amikor még azt is megszabják,hogy fekete alsóval vedd fel.
Én csak a fehér alsóneműt nem szeretem - alsónadrágom nincs is fehér.
De például ingből, pont fehér van a legtöbb, és azt hordok leggyakrabban.
Nekem ez a "kockás"/négyzetrácsos nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!