Gondom lehet abból, ha a bölcsődei jelentkezési lapra azt írom, hogy egyedülálló vagyok, közben meg nem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 20:14
21/27 anonim válasza:
Az igazságból elveszett az "i"... az ilyenek mint te, lopták el.
Senkiházi.
22/27 A kérdező kommentje:
Én akkor most jártam utoljára ezen az oldalon! Köszönöm kedves anyukák!!!!! Ennyi parasztot egy helyen nem láttam még!!!!!!!!!!!
Ne írjatok, nem olvasom el senki megalázó és undorító szövegét.
Eyg kérdést tettem fel, hogy mi lenne ha...? Közben meg nem csaltam és nem hazudtam!
BUNKÓK!!!!
2010. máj. 4. 11:54
23/27 anonim válasza:
De ember készültél rá:D
Elég vicces hogy még te akadsz ki.Viszont azért figyelj arra hogy a gyerekedből értékes embert nevelj!!
Pá
24/27 anonim válasza:
Gondolkozzál!!!!!! Ha tudnál, akkor magadba néznél és nem írnál ilyen hülyeségeket! Te vagy a bunkó, nem vetted még észre? Igaz, ennyi ésszel nem könnyű...... Csá!
25/27 anonim válasza:
Nem értem mért akarsz hazudni. nem jobb bébiszitter? Vagy maradj vele otthgon, így mindenkinek jobb.
26/27 anonim válasza:
Vajon apuci mit szólt ahhoz, hogy anyuci nem vállalta fel a bölcsiben?
27/27 anonim válasza:
lol ott a pont az előttem szólónál. :))
Anyuci megtagadná apucit pár ezresért.
Szerintem egy miláért meg is ölné. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!