Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondom lehet abból, ha a...

Gondom lehet abból, ha a bölcsődei jelentkezési lapra azt írom, hogy egyedülálló vagyok, közben meg nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 20:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó, te totál el vagy tévedve! Ha nem értenéd, azért akarja a jelentkezési lapra ráírni, hogy egyedülálló, mert így nagyobb eséllyel veszik fel a gyerekét a bölcsibe. Ezzel csak az a gond, hogy hazudik és emiatt valaki másnak nem veszik fel a gyerekét, aki esetleg tényleg egyedülálló. Én nem vagyok irígy arra, hogy neki van párja, nekem is van férjem, nem vagyok egyedülálló. De eszembe se jutna azt hazudni, hogy egyedülálló vagyok, hogy ezzel előnyhöz jussak a beíratásnál. Nem engedné a lelkiismeretem. Nem is tudom, hogy nem volt világos a kérdező szándéka?????
2010. ápr. 29. 07:59
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem kritikára voltam kiváncsi, hanem a tényekre. Nem pontoztam, mert nem érzem magam egy szinten a kritizáló véleményekkel. :(
2010. ápr. 29. 20:20
 13/27 anonim ***** válasza:
73%

"Nem pontoztam, mert nem érzem magam egy szinten a kritizáló véleményekkel. :("

Hát gratulálok. Nem is vagy egy szinten azokkal akik a kérdésedre válaszoltak. Te jóval alatta vagy.

Őszintén miért akarod azt írni a papírra hogy egyedül neveled a gyerekedet? Véletlenül sem azért mert nagyobb eséllyel akarsz indulni a felvételért, úgy- e ?

2010. ápr. 30. 12:22
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
Az ám! A válaszolók szintje alatt vagy, nem is kevéssel.....
2010. ápr. 30. 14:51
 15/27 A kérdező kommentje:
Húha, valakinek belegázoltam a lelkébe, sajnálom! De a kommentem után sem kaptam értelmes választ! Én nem ismerkedni akartam.
2010. ápr. 30. 20:44
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

Pedig ha jobban elolvasnád látnád, hogy kaptál választ a kérdésedre....

Nem is egy válaszoló megírta, hogy nem lehet belőle gondod, de tisztességtelen azokkal szemben, akik gyerekeit az ilyenek miatt mint te, már nem tudják felvenni a bölcsibe!

Próbáld magad feltornázni a válaszolók szintjére, hogy megértsd mi a rossz ebben.

2010. máj. 1. 09:30
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor válaszolok: IGEN LEHET GONDOD! Nem biztos, hogy kivágják a gyerekedet a bölcsiből, de remélem megszólal a lelkiismereted, ha van egyáltalán!
2010. máj. 2. 13:20
 18/27 anonim válasza:
83%

Erkölcsi morálod fügvényében válaszolhatsz a kérdésekre.

De ne feledd,gyermeked még tiszta,ő úgy is elfogja mondani az igazat foglalkozások alatt!!!

2010. máj. 3. 09:06
 19/27 A kérdező kommentje:
Kár volt ez a sok kakaskodás! Beirattam a kicsit és senki nem kérdezett semmi ilyet!
2010. máj. 3. 11:46
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

Lelked rajta.... olvasd el, tanulságos. te is egy vagy a sok önző, csak saját magát néző egyed közül: [link]

Üdvözöllek!

2010. máj. 3. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!