Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányokon a leggins nem túl...

Kislányokon a leggins nem túl illetlen öltözet?

Figyelt kérdés
Régen a szoknya vagy a rendes nadrág többet takart, ha nem is szó szerint értve.

2016. okt. 27. 13:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj, de nem igazán értem a problémádat. Egyrészt ahogy előttem többen megírták, az ovis leggings egy kényelmes, könnyen kezelhető, praktikus ruhadarab, nem a férfiak fantáziája beindítása a célja. Másrészt pedig vedd észre, hogy a világ minden táján más szempontok szerint öltöztetik a gyerekeket, mint a felnőtteket. A muzulmán nők eltakarják a hajukat, de a serdületlen kislányaikét nem. Száz éve Európában egy tisztességes nőnek nem látszódhatott a bokája, de a kislányok ruhái csak térdig értek. Ma egy jóízlésű nő nem hord leggingset pólóval, de kislányára ráadja, mert nem ugyanaz a kategória.
2016. okt. 27. 15:34
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem nagy probléma, csak engem foglalkoztatott, hát megkérdeztem. Néha gondolkozom ilyeneken.
2016. okt. 27. 15:43
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Most ez ugyanolyan, hogy egy ovis nyugodtan hordhat egész rövid szoknyácskát, ami épphogy a popsiját takarja, ugyanez felnőttben kissé visszataszító. Egy gyerek testén nincs mit szégyellni. Az intim részeit persze nem mutogatjuk, de különben kábé minden jól áll neki.
2016. okt. 27. 15:47
 24/31 anonim ***** válasza:
96%
Előző oldalon folyó eszmecseréhez fűzném hozzá szerény véleményem: nem mindegy, hogy egy ivarérett nagy gyerekről vagy egy kisgyerekről beszélünk. Felnőtt idomú nagylánynak szerintem se gusztusos a cicanadrág haspólóval. De sajnos egy kamaszra pont az a jellemző, hogy azért is azt veszi föl, amit az anyja helytelenít. Így volt ez annak idején is, még emlékszem rá :)
2016. okt. 27. 15:51
 25/31 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem igazán értem, hogy miért olyan nagy a különbség a meztelenség és a cicanacis popsimutogatás között. Ha nem láthatják meztelenül, akkor úgy se nagyon...
2016. okt. 27. 15:56
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Strandon a bikini sőt még a legszolidabb egyrészes fürdőruha is mutat szinte mindent, mégsem vagyunk ott meztelenül.
2016. okt. 27. 16:33
 27/31 anonim ***** válasza:
50%
Az én pelenkás 2 évesemre nyáron majdnem mindig leggingset adtam. Ha nem lett volna pelenkás, akkor is azt adtam volna, mert egy combközépig érő gyereknek egy felnőtt sem lát rá a fenekére az utcán, még direkt sem. Egy 6 évesre csak hosszabb pólóval adnám. Kb 4 évesen érik el azt a magasságot és alakot, amikor már figyelni kell, hogy takarásban legyen a feneke.
2016. okt. 27. 19:53
 28/31 anonim ***** válasza:
70%
fiú gyermekeim vannak és nadrág alatt aláöltözős cucként viselik kényelmes meleg.
2016. okt. 28. 06:18
 29/31 anonim ***** válasza:
83%

"Kirajzolja a test vonalait"... ès nyàron nem rajzolódnak ki a test vonalai??

Èn szoktam adni a 4 èves lànyomra, vagy szoknya alà, vagy pedig hosszú fazonú pólóval.

2016. okt. 28. 10:56
 30/31 A kérdező kommentje:
Úgy rendben is van.
2016. okt. 28. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!