Kislányokon a leggins nem túl illetlen öltözet?
Nem hiszem.
Egyrészt már a másodikos lányom is tanítgatom, mit mivel illik hordani. Cicanacit rövid pólóval fel sem vesz. :) Remélem, ez később is így marad.
Másrészt ezek a ruhák azért illetlenek, mert kiadják a nőies formákat, és a pasik óhatatlanul a szexre gondolnak. Szerintem akinek egy kislány popijáról az ugrik be, hogy "túl kihívó, ha látszik", annak gond van a fejében. :(
Sokkal illetlenebb, mikor 12-13 lányok pontosan tudják, hogy mindenük kilátszik, és pont ezért veszik fel a leggingset (vagy farmersortot) crop toppal meg semeddig se érő kabátkákkal. És sajnos felénk ilyenekből sokkal több akad. :(
Szerintem nem illetlen. Persze ne átlátszóban járjon, de egy óvodáson miért is lenne gáz egy leggings sima pólóval? Amikor olyan az idő, abban van az egész óvoda! Egy nagylány vagy egy felnőtt nő persze más, de a gyerekek öltöztetése mindig is más volt, mint a felnőtteké.
Én nem tartom illetlennek, és ahogy látom, ezzel a szülők 95 százaléka így van.
Ha arra a rugalmas gumis bebujos nacira gondolsz amit leggins neven kapni a gyerekosztalyon akkor nem gaz
Alt nyomott mintas rugalmas pamut anyag
Ha a harisnya szerure aminek nincs labfeje akkor vagy szoknya, hosszabb tunika, kisruha ala rendben
Magaban nem
Az elso fajtabol van felnott meret is ...
Az spec magaban is rendben van mert az nem igazan leggins
Inkabb egy passzos naci :-)
Nem atlatszo, takar ahol kell
Van farmer mintas, csikos mindenfele
Sot belet is telre :-)
14-es
Am azert tudod a pasiknak mindig azon jar az eszuk :-)
Tudni kell hordani a kihivo ruhakat is! Tudataban kell.lenni h te most direkt.vagy kihivo :-)
Am meg mi van a stranddal ? Ott csak egy vekonyka bikink van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!