Mit tesztek ha idegen a jelenlétetekben csokival kínálja a gyereket?
Barátoktól elfogadjuk, de ha ismeretlen akar kínálni, magyarázkodás nélkül közlöm, hogy nem szereti.
Ha látásból ismerem pl utcabeli és látom hogy barátkozni akar, akkor egy kicsit beszélgetünk, megmondom, hogy köszönjük, most nem szabad mert ebéd, tízórai.. következik és elvenné az étvágyát. Volt már ilyen. Ideadta a néni a csokit nekem, később apránként megette a kicsi.
Idegentől nem fogadjuk el. mondjuk nem is történt még ilyen, nem is nagyon tudom elképzelni.
Ismerőstől elfogadjuk. Ha épp ebéd stb előtt vagyunk, akkor nem eheti meg azonnal.
nem szomszéd....az utcában lakik ugyan de jóval arrébb..kis város, nem falu...neki az a nő idegen, más környéken meg sem ismertük volna csak pont akkor szállt ki a kocsijából.
érdekes, hogy nem futottál még bele ilyenbe utolsó. minket több ízben kínáltak már, én nem is értem, miért, persze tudom hogy csak jó szándékból, meg ők idősek, más világban nőttek fel...többször is előfordult már, postán, stb hogy csokival kínálták
Szerintem semmi veszélyes nincs benne.
Meglátják az emberek (idegenek is!), hogy milyen aranyos a kisgyereked, szeretnének neki örömet okozni (csokival, mivel mással nemigen tudnak).
A helyedben én nem félnék, idősebb emeberektől meg végképp nem.
Engem is kínáltak meg az állomáson cukorkával. Túléltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!