Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megvennétek a téli kabátot?

Megvennétek a téli kabátot?

Figyelt kérdés
Leáraztak egy gyerek téli kabátot,ami tetszik,de csak jövőre lenne jó a kislányomnak.Megvennétek ennyire előre?
2016. okt. 25. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Csak ha valami nagyon extra olcsó, mert akkor legfeljebb eladod, ha mégsem lesz jó.

2016. okt. 25. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Én sem venném meg, már megtapasztaltam. Volt, hogy a fiam 3 hónap alatt kinőtt egy méretet, aztán a következőt egy évig hordta. A lányom meg olyan lassan nő, hogy nála meg végképp nehéz lenne eltalálni.
2016. okt. 25. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Biztos,hogy nem! Ennyi erővel annyi ruhát vehetnék, hogy na... El sem férnénk..
2016. okt. 25. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a gyerek? Én overált vettem a fiamnak előre már kétszer 4 és 5 éves korában.
2016. okt. 25. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:

én se

lehet hogy jövőre már nem lesz jó a méret,vagy nem fog tetszeni neked/lányodnak vagy esetleg találsz egy szebb/jobb áru kabátot

2016. okt. 25. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem ,pedig én szoktam venni leárazott dolgokat de a kabát pont nem ilyen .
2016. okt. 26. 04:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Vettem mar igy, nem bantam meg.
2016. okt. 26. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, bármikor szükség lehet már rá. Tegnap vettünk csizmát. Maholnap november, és az időjárás kiszámíthatatlan. Egyik reggel ha arra ébredünk, hogy fagy, mégse mehet vékony kabátban, félcipőben iskolába.
2016. okt. 27. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja bocs, átsiklottam az "apró betűs rész" fölött. Én tudom, hogy a lnyom átlag 5 centit nő egy évben, ez így elég kiszámítható nálunk. Tavaly szezon végén vettem meg neki az idei télikabátját, és jó lesz bőven. Megvenném, ha tetszik és árban jó.
2016. okt. 27. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!