Megvennétek a téli kabátot?
Figyelt kérdés
Leáraztak egy gyerek téli kabátot,ami tetszik,de csak jövőre lenne jó a kislányomnak.Megvennétek ennyire előre?2016. okt. 25. 13:22
1/9 anonim válasza:
Nem.
Csak ha valami nagyon extra olcsó, mert akkor legfeljebb eladod, ha mégsem lesz jó.
2/9 anonim válasza:
Én sem venném meg, már megtapasztaltam. Volt, hogy a fiam 3 hónap alatt kinőtt egy méretet, aztán a következőt egy évig hordta. A lányom meg olyan lassan nő, hogy nála meg végképp nehéz lenne eltalálni.
3/9 anonim válasza:
Biztos,hogy nem! Ennyi erővel annyi ruhát vehetnék, hogy na... El sem férnénk..
4/9 anonim válasza:
Mennyi idős a gyerek? Én overált vettem a fiamnak előre már kétszer 4 és 5 éves korában.
5/9 anonim válasza:
én se
lehet hogy jövőre már nem lesz jó a méret,vagy nem fog tetszeni neked/lányodnak vagy esetleg találsz egy szebb/jobb áru kabátot
6/9 anonim válasza:
Nem ,pedig én szoktam venni leárazott dolgokat de a kabát pont nem ilyen .
8/9 anonim válasza:
Persze, bármikor szükség lehet már rá. Tegnap vettünk csizmát. Maholnap november, és az időjárás kiszámíthatatlan. Egyik reggel ha arra ébredünk, hogy fagy, mégse mehet vékony kabátban, félcipőben iskolába.
9/9 anonim válasza:
Ja bocs, átsiklottam az "apró betűs rész" fölött. Én tudom, hogy a lnyom átlag 5 centit nő egy évben, ez így elég kiszámítható nálunk. Tavaly szezon végén vettem meg neki az idei télikabátját, és jó lesz bőven. Megvenném, ha tetszik és árban jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!