Hol lehet normális áron új téli kabátot venni 2-3évesnek? Esetleg neten rendelni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 15:03
1/6 anonim válasza:
Mit jelent nálad a normális ár? Én pepcoban néztem egyet, azelőtt kínaikban vettünk. Megvoltam mindig elégedve, a célnak tökéletesen megfeleltek.
2/6 anonim válasza:
Mi az a normális ár?
8-9 körül kezdődnek. Ma voltam C&A-ban, H&M-ben és a Tescoban is ennyi.
Kínai is olyan 7-8 körül van nálunk.
Én kuponnal vettem 6000-ért a lányomnak, 2,5 éves.
3/6 A kérdező kommentje:
Milyen kupon és hol lehet beválltani?
2016. okt. 17. 15:45
4/6 anonim válasza:
Lidl, Aldi. 4000 körül szokott lenni kabát, nagyon jó minőségű.
Mi amúgy tavaly szezon végén vettünk egy számmal nagyobb téli kabátot a kisfiunknak a H&M-ben 2000ert.
5/6 anonim válasza:
Lidl,4000ft,pepcoba 2500 ft vetem télikabátot lányomnak ,aldi is 4-5000 ft egy télikabát .
6/6 anonim válasza:
Turkáló :) Tavaly vettem C&A-s kabátot, hibátlan, kb 1000 Ft volt. 7-8000 Ft-ért kicsit sok szerintem, mert gyorsan kinövik. Érdemes bababörzén is nézelődni, mert szépeket lehet találni- én így csinálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!