Igen...sosem használjuk/tuk ,igy minden tovabbi nelkul..
2016. okt. 16. 22:02
2/14 anonim válasza:
Kizárt. Eső, hó ellen mi védi a fejét?
2016. okt. 16. 22:42
3/14 anonim válasza:
Igazából ha lenne olyan télikabát ami megtetszik,jó meleg stb de épp nem kapucnis attól még én simán megvenném!
Igaz nincs is olyan kabátja jelenleg:)de pl vastag jó meleg mellénye van amin nincs!
2-es Sapka? Esőkabát? Esőbe én pl ki sem viszem:) Oké van kocsi.. De akkor is ajánlom figyelmedbe! Téli sapka:)
Na de visszatérve.. Ha lenne olyan ami tetszik igen vennék. (de előnyben részesítem a kapucnit:))
2016. okt. 16. 22:52
4/14 anonim válasza:
sapkára is húzhatók, olyan nagyok (és védik pluszba)
nem látom értelmét kapucni nélküli kabátnak
2016. okt. 16. 22:53
5/14 anonim válasza:
Sapka a csapadéktól nem vèd. Max a hidegtől. Enyémnek évek óta nincs. Csak berohad alá a gyerek feje és nem véd. Esőkabát havazásban? Mikor kint járszana a hóban?
2016. okt. 16. 23:38
6/14 anonim válasza:
Nem, nem vennék. Mondjuk babakocsiban ül és ha esik akkor van rá esővédő, de mondjuk egy orkán erejű szél miatt nem teszek a kocsira esővédőt, de milyen jól jön hogy a sapkára ráhúzhatom még a kapucnit és így védi tényleg a fejét.
2016. okt. 17. 07:28
7/14 anonim válasza:
Ti kimentek orkan ereju szelben babakocsizni? Mi nem.
En jobban szeretem a lecipzarozhato kapucniju kabatokat. Nagyon ritkan hasznaljzk a kapucnit, mert nem tud tole rendesen ulni, hatradolni a babakocsiban, mert ott van a tarkojanal egy pup. Raadasul jo esellyel tul nagy a fejere,nem lat ki tole vagy lotyog, elall a fejetol, akkor meg minek.
2016. okt. 17. 09:02
8/14 anonim válasza:
Nem kisbabákról van szóm 2 éves már normál esetben nem a babakocsiban ül.
2016. okt. 17. 09:06
9/14 anonim válasza:
Igen. Ha nincs feltéve, akkor sokszor nagy a nyílás hátul a nyaknál a csuklya miatt, befúj a szél, hideg. Normál kabát, sál, sapka tökéletesen elég.
2016. okt. 17. 09:34
10/14 anonim válasza:
Van olyan bélelt sapka, ami kívül vízzáró anyagból készül, nekünk ilyen van. a kapucnit nem szereti, mert ha kicsi, akkor azért kényelmetlen, ha nagy, akkor azért. Az emberek 90%-a már szemerkélő esőben sem megy el sehová, ha nem muszáj:) nemhogy orkán erejű szélben, de nyilván lehetnek extrém esetek, amikor napsütésben indulunk el otthonról, és útközben ér a rossz idő, akkor tényleg jól jön a kapucni, de az esetek fennmaradó 99,9%-ban meg zavaró tud lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!