Amikor elkezd kint járni a gyerek. Másé is ezt csinálja?
Nektek is állandóan hiszti volt a vége? Mit lehet tenni? 13 hónapos kisfiú, már stabilan megy, szalad. Kint nyilván minden érdekes és új, a cigicsikk, az autók, vadidegen emberek, a legszűkebb bozótok, árkok amit egyedül nem tud megoldani és muszáj megfogni a kezét, lepcsők, szemét, kuka, kutyakaki és sorolhatnám. Az első pár tiltást még jól tűri aztán amikor el akarom hozni többször egy adott dologtól hiszti, leül, ha nem tartanám meg hátra is verné magát. Befejezi még hamar de pár ilyen eset után még itthon is megy a műsor. Mostanság az első ilyen után fel szoktam hozni de akkor is hisztizik. De a felsoroltak közül ha egyszer tényleg nem kellene egyiket sem...
Igazából az a kérdésem, hogy minden totyogó ezt csinálja? Ki lehet ezt védeni? Vagy hamar megszokhatja a kinti szabályokat? Ez így elég kiakasztó.. egyébként első alvás után megyünk, hogy véletlenül se legyen az, hogy fáradt.
Köszönöm, ha válaszol valaki!
Persze. A figyelemelterelés nagyon hatásos. Ha latod, hogy egycaikket nézett ki magának, hirtelen nagy hűházások közepette te meg még édekesebb dolgot találsz. Lehet ez kavics, virág, bogár, bármi. Hidd el, oda fog menni, mert kíváncsi. El is felejti mit akart felszedni.
Szóval a lényeg a kizökkentés. Mindg te legyél előtte egy gondolatnyival.
Mi kertes házban élünk, szóval már négykézláb találkozott a kutyával, fűvel, bogárral, kutyakakival, és minden ilyesmivel. Úgyhogy én megtanultam, hogy mindig résen kell lenni, és hogy "gondolatolvasó" legyek.
Köszönöm!
Megpróbálom én is a figyelemelterelést, végülis itthon szoktam. Csak itthon könnyebb, csak tudom mi hol van és mi érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!