Dédihez megyünk (kertes ház) látogatóba, hogyan segíthetném 2 éves gyermekem, hogy ne tiltásból álljon a félnapja nála?
Nem sűrűn megyünk, mert messze él.
De amikor ott vagyunk, bármit(szószerint értendő)szeretne a gyermekem, minden tiltva, semmit nem szabad.
(Ne menjen a kutyához, ne másszon az esővíz tárolóba, ne tapossa le a kertet, ne nyitogassa a kerti csapot, a hűtőt, mikrot, szobaajtókat, ne ütögesse a parapettet-visszhangzik, és tetszik neki- konyhában se nyúljon semmihez, kandallóhoz se menjen)
Ülni nyugton, nem fog.
Ha viszek is játékot, pár percig köti le.
Mondhatni, csak sétálgathatnék vele, kb mint egy múzeumban. A kisgyerekek nem ilyenek.
Nem arról van szó, hogy én engedném, hanem hogy ennyire nem gyerekbarát környezetben, szinte mintha börtönbe vinném a gyerekem, vagy nem is tudom, mit tehetnék meg érte.
Nálunk szinte mindent szabad, (azt a párat, ami nem, azt betartja, ill ott vagyok úgy is felügyelni) ez az otthona, neki is van benne élettér, nem kell küzdenie érte.
a leírás lényege hogy KIZÁRÓLAG tiltából áll az ottlét neki.
tök mindegy hogy reális, vagy irreális dolgok miatt, de tiltás tiltá egymás hegyén hátán. EZT szeretném megoldani.
a kisboltokban speciel érti, hogy állsz és nem mozdulsz, mint egy katona. és kibírja pár percig.
de rokonnál..., akihez úgy viszem, hogy örömmel zengek róla, hogy dédi így megy úgy. közben úgy kéne zengenem, mintha boltba mennénk. tudod, megyünk a dédihez, ahol állz és nem mozdulsz..bírd ki.
Kínálja fel neki más lehetőséget, amit szabad!
Szedjetek hullott levelet, diót, stb. Élvezik, ha segíthetnek, és addig se azon ötletel, mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!