2 eves kisgyermeknek melyik fajta puzzlet erdemes venni?
Nem konkretan ebbol a kettobol kell valasztani, ez csak pelda a 2 kulonbozo fajtara.
Szoval, melyik fajtaval erdemes kezdeni?
Mind 2-vel ugyanúgy fejleszted képességeit a kisgyermeknek
szóval mind 1 de döntsd el azt te vele,menj el a boltba vidd magaddal a kicsit és hagyd,hogy ő válassza ki! :)
Az elsőt szerintem. 2 éves volt a lányom mikor ilyen fajtát kapott, az baba öltöztetős
(Mondjuk több mint fél évig hozzá sem nyúlt...)
az elsővel nehezebben lehet megbirkózni, de mindkettő nagyon jó
még javaslom (Pepcoban lehet kapni, egy dobozban van 2, 3 4, darabos kiraknivaló kisállat)
bocsi első linkedre hirtelen mást hittem(mert soká töltött be) szóval a fa pl kiskutya is nagyon jó, és arra értettem, hogy az nehezebb
Én a második fajtát venném, az első fajtát az én kisfiam két évesen már "kinőtte". Mondjuk ő rengeteget játszott vele, több verziót is vettem ebből a fogantyús fajtából.
Amúgy arra is érdemes figyelni, hogy ne tudja róla könnyen lerágni a mintát, tehát ne ragasztott papíros legyen, hanem rá legyen festve a minta. Bár nem tudom, hogy a kicsi, akinek vinnéd, mennyire hajlamos a szájába venni a játékokat, de az én gyerekem mindent megkóstol, bár már kezd leszokni róla. :)
2 évesnek? az elsőt az én lányom 1 évesen ki tudta rakni, de a szomszéd gyereke is, meg a 1,5 éves kis barátja is rég ki rak ilyeneket..2 évesnek tuti nem vennék ilyet már...
a hajóst választanám, a lányom pár hónapja kezdte a puzzle őrületet, van egy könyve ami tele van ilyen 9 darabosokkal, azokat ki tudja rakni, de vettem már neki 25, 36 darabost is, most épp itt rakja mögöttem a 25 darabost, az már megy egyedül...ő nagyon sokat puzzlezik, szinte egész nap ezeket rakja. most 2 éves 2 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!