Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 eves kisgyermeknek melyik...

2 eves kisgyermeknek melyik fajta puzzlet erdemes venni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem konkretan ebbol a kettobol kell valasztani, ez csak pelda a 2 kulonbozo fajtara.

Szoval, melyik fajtaval erdemes kezdeni?

2016. okt. 14. 22:45
 1/10 david204 válasza:

Mind 2-vel ugyanúgy fejleszted képességeit a kisgyermeknek

szóval mind 1 de döntsd el azt te vele,menj el a boltba vidd magaddal a kicsit és hagyd,hogy ő válassza ki! :)

2016. okt. 14. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Az elsőt szerintem. 2 éves volt a lányom mikor ilyen fajtát kapott, az baba öltöztetős

(Mondjuk több mint fél évig hozzá sem nyúlt...)

2016. okt. 14. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:

az elsővel nehezebben lehet megbirkózni, de mindkettő nagyon jó

még javaslom (Pepcoban lehet kapni, egy dobozban van 2, 3 4, darabos kiraknivaló kisállat)

[link]

2016. okt. 14. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:

bocsi első linkedre hirtelen mást hittem(mert soká töltött be) szóval a fa pl kiskutya is nagyon jó, és arra értettem, hogy az nehezebb

[link]

2016. okt. 14. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a második fajtát venném, az első fajtát az én kisfiam két évesen már "kinőtte". Mondjuk ő rengeteget játszott vele, több verziót is vettem ebből a fogantyús fajtából.

Amúgy arra is érdemes figyelni, hogy ne tudja róla könnyen lerágni a mintát, tehát ne ragasztott papíros legyen, hanem rá legyen festve a minta. Bár nem tudom, hogy a kicsi, akinek vinnéd, mennyire hajlamos a szájába venni a játékokat, de az én gyerekem mindent megkóstol, bár már kezd leszokni róla. :)

2016. okt. 14. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettő jó, de az első masszívabb. Nekünk van mindkét fajta, a második egy idő után elszakadt, mert ugye először próbálták összeerőltetni a darabokat.
2016. okt. 15. 06:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyet-egyet vegyél és amelyik neki jobban tetszik. Fiunk két évesen mindkettőt szeretre. Az elsővel szavakat tanult (le volt maradva a beszéde, azért is vettük neki többféle témakörben), a másodikkal pedig a keze és a kombinációs képessége fejlődött. De az is lehet, hogy a te gyerekedet pont nem érdekli majd egyik sem. A második pl pepcoban 2-300 ft-ért lehet kapni és van rengeteg féle.
2016. okt. 15. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Kezdeni az elsővel, de mi azt 1 éves korában kaptuk, előbb csak rágta, de nagyon gyorsan megtanulta rendeltetésszerűen rakosgatni. 2 éves korára (még nincs annyi) rég kinövi.
2016. okt. 15. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb.1,5 evesen jatszott ilyenekkel a lanyom , de baromi gyorsan raunt. Fa kepeskonyv szeru klasszikus 6 oldalas puzzle- vettunk inkabb, azokkal sokaig bibelodott. Meg 3 evesen is szivesen nekiult, foleg ha az osszest egybekevertuk. Keress ra igy, hogy fa konyv puzzle.
2016. okt. 15. 22:13
 10/10 anonim ***** válasza:

2 évesnek? az elsőt az én lányom 1 évesen ki tudta rakni, de a szomszéd gyereke is, meg a 1,5 éves kis barátja is rég ki rak ilyeneket..2 évesnek tuti nem vennék ilyet már...

a hajóst választanám, a lányom pár hónapja kezdte a puzzle őrületet, van egy könyve ami tele van ilyen 9 darabosokkal, azokat ki tudja rakni, de vettem már neki 25, 36 darabost is, most épp itt rakja mögöttem a 25 darabost, az már megy egyedül...ő nagyon sokat puzzlezik, szinte egész nap ezeket rakja. most 2 éves 2 hónapos.

2016. okt. 21. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!