Milyen fajta tejitalt vesztek kisgyereketeknek? Egy 600 g-os doboz meddig elég? Tényleg jobb mint a tej?
most a rossmannban vettem a babyloveot. Kiegészítésképp veszem, nekem azt mondta a védőnő, hogy adhatok tejet, de mellette kapjon egy kis tápszert 2 éves koráig a vitamin tartalom miatt mert az a tejben nincs annyi. úgyhogy most este tejitalt kap, reggel tiszta tehéntejet.
Szerintem ez így jó megoldás és akkor nem kell egyéb módon vitaminpótlásról gondoskodni.
a bolti tejtol mindenkepp, mert az tejnek nem nevezheto...
en ket eves korukig azt adtam, marmint tejitalt. milupat vettem 1200 grammost. mar nem emkekszem meddig volt eleg. szerintem havi ket doboz elfogyott.
Mi bebát veszünk. Megapakkosat ami 1000grammos. Majd 5ezer ft és kb 2-3hétig elég.
Azért kap tejitalt mert milliószor több benne a vitamin mint a sima tehén tejben.
Én 1200g os milupát szoktam venni. Jó áron van kg-ra és DM ben, ha gyűjtesz pontokat, 25% kedvezménnyel kb. 3200ft - nem tudom pontosan, de kb.
Milumil is jó, de az drágább sokkal és vmiért a fiam 4x kakil, ha azt eszik.
Reggel átlag 210ml vízből és este 180ml vízből eszik. Az napi 65g por max., így az 1200g kb. 17-18 napra elég.
2 éves, tejet csak ételekben kap, külön nem és ovis koráig egyikük sem fog kapni.
és kb. 4,8g egy kanál, 1200g kb. 7,5-8 liter összesen.
600g a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!