Tojás érzékeny kisgyermeknek milyen édesség?
Figyelt kérdés
Az oviba vihet a kislányom osztanivalót (ebeéd után mindenkinek oszthat belőle) általában kekszet,vaniliás karikát szokzunk,de most van egy tojásra érzékrny kislány a csoportban.mit lehetne vinni,amiből ő is ehet?? Nrm szeretnénk neki külön adni másikat inkább olyant egyen mindenki amit ő is ehet :) van valami tipp?2016. szept. 4. 09:44
1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy boltban vehetőre gondolok,nem otthon készíthetőre
2016. szept. 4. 09:48
2/6 anonim válasza:
Esetleg valami sós krékert.Sajnos nem tudom az összetevőit.Meg kell nézni,melyikben nincs.
3/6 anonim válasza:
Keress rá a vegán nasikra,ott rengeteg van!
4/6 anonim válasza:
A tescos vödrös étparány tej- és tojásmentes, és nagyon finom.
5/6 anonim válasza:
De aranyos vagy. az én Kisfiam is tojás allergiás volt. Nekem olyan jol esett mikor egyik anyuka rá kérdezett hogy hogyan oldják meg az ilyen helyzeteket. Nem tul nagy a választék. Nem sok mindent tudtam venni anno én sem édességet. De a szászasban talaáltam. Sosok közül több abtojaásmentes.
6/6 anonim válasza:
Spar- ban kapható saját márkás S- budget sósropi, vagy kisperec. Chio stickletti, a Chio burgonyas rudacskából Junior felíratú. Van a kukorica- pufi (kuki néven ismerik sokan), vagy buláta, kölesgolyó, Fosfovit keksz (ha jól emlékszem ez is "mindenmentes", bár én kekszet inkább sütök, így ez nem 100 %), vagy zizi ( ill. hasonló színes ízesített kukoricagolyók)Bio boltokban van sokféle rágcsa. De címkéket olvass, sok mindenben nincs.
Mi tej- tojásmentes diétán vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!