Omega 3 vitamin 2 éves kisgyermeknek? Milyen formában?
A két éves kisfiam eddig Cebiont és D-vitamint szed napi rendszerességgel. Olvastam az omega zsírsavakról, nagyon kellene a szervezetnek, mert kevés tengeri halat eszünk /a fiam utálja a halat egyébként is/.
Ki ad a gyermekének omegát és melyik készítményt? Egy kétévesnek nem szívesen adnék kapszula formájában vitamint, a halolaj csepp formájában viszont brutál rossz lehet.
Tapasztalatok?
Eskimo Kids halolaj készítmény gyerekeknek nagyon jó.
Mi a narancsos ízűt vesszük a lányomnak, kellemes íze van, szívesen megissza.
Az omega3wellness.hu oldalról szoktam rendelni, ott a legolcsóbb. Az oldalon lehet olvasni véleményeket, tapasztalatokat, teljesen egyetértek az ott leírtakkal. Nagyon jó hatással van a lányokra, amióta szedi, tényleg feltűnően sokat fejlődött. Másoknak is feltűnik.
Én biztos nem adnék ilyen készítményeket. Ha a halat nem szereti, akkor növényi olajokkal pl. repceolaj, lenmagolaj is lehet bevinni omega-3 zsírsavakat (nem vitamin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!