Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az nem tulzas, hogy az egy...

Az nem tulzas, hogy az egy eves lanyom heti szinten ott alszik anyueknal?

Figyelt kérdés

Egeszen pici kora ota anyuek viszik magukkal, eleinte par orat, majd eljutottunk oda hogy reggeltol estig. Nagyon surun van ott a lanyom, van, hogy heti 3x is, anyuek es a tesoim mind imadjak ot.

Itt lakunk 3 percre egymastol egy varosban.

A lanyom imadja oket, nagyon de nagyon el van, anyamert rajong, a lany teetveremet is imadja.

Meg haza se jon a lanyom, maris azt kerdezgetik mikor vihetik el ujra.

Nem sok ez? Nem tulzas? Vagy oruljek, hogy van egy kis szabadidom?

Nem rossz ez a lanyomnak hogy nem vagyok vele sokszor, amig anyueknal van?

2016. okt. 11. 15:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Igen, utolso valaszolo, bizonyara. Valami jos lehetsz.
2016. okt. 11. 22:51
 32/37 anonim ***** válasza:
33%

Persze 30-as, erről rengeteg tanulmányt folyt.

Jah, nem, mert egy babának (mert 1 évesen baba) az anyja mellett a helye és nem a nagyanyjánál, hacsak nem narkós,agresszív,alkoholista az anya, de szerintem a kérdező egyik se.

Ha az neked divat hogy rám van szüksége a gyerekemnek a legjobban akkor divatos vagyok. És ennek semmi köze a szocializációhoz, mint mondtam én se tiltom a nagyszülőktől a gyerekem, de ez már nagyon a ló túlsó oldala.

2016. okt. 11. 23:02
 33/37 anonim ***** válasza:
50%
Mindig jon ez a szoveg a lepasszolosaknak: az enyem legalabb szocializalodik;)
2016. okt. 11. 23:06
 34/37 anonim ***** válasza:
51%
Ez nagyon sok, hogy heti szinten ennyit van az anyukádéknál a gyerek. Számomra elképzelhetetlen, megvan a véleményem az ilyen anyákról (nem pozitív). Nem a majomszeretetről van szó mint itt valaki okos kifejtette, hanem arról hogy egy ekkora gyerek még elsődlegesen és leginkább az anyukájához ragaszkodik és ha ott tud aludni gond nélkül bárki másnál, az kötődési gondokat jelez. Valószínűsítem, hogy nem is szoptatta a kérdező soha. Az meg, hogy ténylegesen milyen lesz a kapcsolat közte és a gyereke között, majd hosszú évek múlva derül ki - mondjuk én nem kockáztatnék.
2016. okt. 11. 23:45
 35/37 anonim ***** válasza:
40%

Miert ne szeretne a kislany az anyukajat?

Azert mert nem ordit utana voros fejjel???

Ugyan.

Az En gyerekeim is imadnak,sok szulo megirigyelne a kapcsolatunkat,pedig mint irtam a nagyobb fel eves koratol alszik a mamaknal.

Ez az uj huuuu,legyel ejjel nappal a gyerekkel,3-4 eves koraig felfogas egy agyrem.aztan az otthon ulo anyuka meg csodalkozik,hogy a ferje mashova jar,mert otthon csak a gyerek az ur.nem lehet a gyerek elott meg egy puszit,olelest sem mert egybol rohan uvoltve az anyjahoz ha rajta kivul barki mas hozzaer....

Van ilyen a csaladban..most 4 eves a kislany.anyuka mar egy idegbeteg allat,mert a gyerek senkivel nincs el,nem tudja az oviban hagyni csak ebedig,es meg most is uvoltve megy a gyerek minden reggel.

Es akkor nekem panaszkodik hogy de jo nekem,mert nekem van szabadnapom,es mehetunk apaval ketten,meg romizhatunk es egyebek.

Hat anno az ovet meg megfogni sem szabadott picinek...

De mindenki maga dontse el.

Kerdezo,tovabbra is ugy gondolom nincs ebben semmi rossz.

2016. okt. 12. 06:05
 36/37 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, minek ölitek itt egymást, nem érzitek ezt megalázónak? Válogatott lekezelő kifejezéseket vagdostok egymás fejéhez - majomszeretet meg lepasszolás - nem kis energiabefektetéssel, pedig nem kellene, nyugodtan higgyétek el, hogy az egyik családnak így jó, a másiknak meg úgy. Attól a ti nézetetek nem rosszabb, de nem is jobb. Fogadjátok el, hogy más másképp csinálja, mindkét tábor - de attól az még nem rosszabb, ahogy ti csináljátok. Ezt a köpködést, úgy érzem, mindig a bizonytalanság szüli. Card már le, más hogyan csinálja, mit bírod így fölidegesíteni magad rajta? Azt hiszed, ha fröcsögő nyállal bebizonyítod (nem fogod), hogy ő rossz anya, attól te jobb leszel?! Nem ttól lennél jó anya, ha azt a mintát adnád a gyerekednek, hogy nem fröcsögünk habzó szájjal totál jelentéktelen dolgokon? Bízzál benne, hogy te is a tőled telhető legjobbat adod a gyerekednek meg ő is. Lapozzál.
2016. okt. 12. 07:42
 37/37 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó, senkinek szerintem itt nincsenek kétségei hogy mit csinál jól és mit nem egyedül a kérdezőnek hisz akkor nem tette volna fel a kérdést !

Nem elmesélte a sztorit szimplán hanem megkérdezte tőlünk a véleményünket hogy nem -e sok és nem -e rossz, és mi leírtuk a véleményünket, senki nem fröcskölődött , csak azok lettek a jó válaszok amik a kérdezőt támogatják csak.

Kérdező is így rakta ki hogy nem sok? nem túlzás? Tehát legbelül őt is zavarhatja és kétségei lehetnek e felől.

Valószínű a kislány már jobban ragaszkodik a nagyanyjához, én kérdező helyébe tuti határt szabnék ennek fokozatosan ha kicsit is úgy érzi a lelke mélyén hogy ez nem normális csak próbálja palástolni.

2016. okt. 12. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!