Az nem tulzas, hogy az egy eves lanyom heti szinten ott alszik anyueknal?
Egeszen pici kora ota anyuek viszik magukkal, eleinte par orat, majd eljutottunk oda hogy reggeltol estig. Nagyon surun van ott a lanyom, van, hogy heti 3x is, anyuek es a tesoim mind imadjak ot.
Itt lakunk 3 percre egymastol egy varosban.
A lanyom imadja oket, nagyon de nagyon el van, anyamert rajong, a lany teetveremet is imadja.
Meg haza se jon a lanyom, maris azt kerdezgetik mikor vihetik el ujra.
Nem sok ez? Nem tulzas? Vagy oruljek, hogy van egy kis szabadidom?
Nem rossz ez a lanyomnak hogy nem vagyok vele sokszor, amig anyueknal van?
Ebben is igazad van 12es .
De nekem a pokhendi valaszok nem tetszenek, amikor is meg akarja mondani egy teljesen vadidegen, hogy nem hianyzom a gyerekemnek. 😂
Honnan tudja o azt?
Mindegy. Eleinte igen furcsalltam, mert meg soha nem aludt ott seholsem.
Na de a mi csaladunk nem kirakat csalad, akik neha szeretik egymast es amugy meg nem lehet rajuk szamitani.
En nem mondom azt, hogy az itt jelenlevo ellentabor csaladja ilyen, ebbe ne kossetek bele.
De valoban anyueknal sokkal tobb inger eri, ott a 17 eves hugom aki meg maga is gyerek plusz olyan erett, hogy bebiszitterkedik es gyermekgondozank tanul. a 2 masik tesom aki imadja es kifejezetten nagyon ert a nagyobbik hugom a gyerekekhez, anyu pedig a potanyukaja.
Nekem nincs masik gyerekem nem is lesz, ergo teso kilove. Ha anyuekhoz nem engedem, ilyen olyan megfontolasbol, akkor tulajdonkeppen rajtam kivul senkit nem lat az ovodaig?
Igaza van mindket tabornak, es pont azert irtam ki mert igen kezdo anyukakent elso ottalvasok alkalmaval nekem ez uj es furcsa.
A tovabbiakban pedig fontosnak tartom hogy anyuval ellegyen es ne csak 4 eves kora utan menjen fel hozzajuk.
Ugyanis ha visszamegyek dolgozni, boven lesz ra precedens, hogy a csaladom vmelyik tagja el fogja hozni ovibol, mivel olyan a beosztasunk ferjemmel...
Koszonom mindenki valaszat, megfontoltam majdnem mindenki (foleg a normalis) valaszat.
Az anyosomnak?
Tekintve, hogy kitagadta a fiat es az unokajat igy nem adnam oda. Kielegitett a valasz, kedves anyos utan erdeklodo valaszado?
Nem túlzás! Adj hálát, hogy ilyen anyukád van. Az én anyukám is ilyen volt, nővéreim gyerekei szinte minden hétvégén egyszer ott aludtak nála, hétköznap is sokat voltak ott, imádták. Sajnos anyukám már nem él, így a kislányom, akit most várok, már nem fogja tudni milyen ez.
Örülj neki, hogy ilyen klassz, összetartó családod van és számíthatsz anyukádra. :)
Nezd,az elsot fel evesen vittek el eloszor anyumek,igaz akkor koltoztunk el,es hianyzott Nekik.ezen felbuzdulva anyos is jelentkezett,es felvaltva volt naluk hetvegen egy ejszakat.
A masodik 2,5eves koraig cicizett,igy O addig nem aludt ott sehol nelkulem.neha azert azt kivantam barcsak...pedig imadtam,hogx tudom szoptatni,es osszebujunk.
Azota O is ugyan ugy jar.
A mamakkal heteket nyaralnak nyaron,mar egesz hetvegeket vannak naluk.
Igazan nagyon szeretik,elvezik.volt par kor a mamakkal a nevelest illetoen,de beadtak a derekuk.mostmar mindenben egyutt mukodnek.ez fontos.ha sokat van ott nem lehet ketfele nevelni.
A pici most fel eves,mar haromszor aludt O is mamanal.
Nalunk is fiatalok a nagyik,nagyon szeretik ha ott vannak,ujra nyuzsges van,mar mindharman elkoltoztunk regen,nagy a csend gyerek nelkul.
Szerintem ez nem baj,En is nagyszuleimnel toltottem az osszes hetveget,szunetet,betegseget.ettol fuggetlenul imadom a szuleim.
Szívem szakadna meg ha fél évesen másnál kéne aludjon.. és tényleg "kéne" mert önszántamból oda nem adnám egyik nagyinak se pedig fiatalosak és szeretem anyóst és anyumat is, de én ennél sokkal jobban ragaszkodok a fiamhoz és férjem is és ez visszafele is kölcsönös.
Heti 1x átjönnek, babáznak, hazamennek, fiam is ismeri őket de te gyereked azt se tudja körülbelül ki az anyja és ki a nagyanyja.
Férjem se tűrné ezt az tuti, mi egy család vagyunk meg a szüleink egy család, nem azért szülök egy gyereket hogy össze-vissza passzolgassuk meg újra függjek bárkitől is.
És most nyugodtan háborogj kérdező, de el se tudom képzelni hogy nem fáj a szíved a gyereked után hogy ennyit távol van tőled, bár lehet csak magadnak se ismered be, hiszen valamiért fel tetted itt nekünk ezt a kérdést és csak a pozitív válaszok tetszenek amik téged támogatnak, tehát ez az egész csak egy önigazolás akar lenni hogy jól csinálod?
Semmi pénzért nem hagynám ezt anyámnak amit veletek művelnek.
Mindharmat boven szoptattam meg egy evesen. Erdekes lett volna mashol altatni;)
Igy volt jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!