Az nem tulzas, hogy az egy eves lanyom heti szinten ott alszik anyueknal?
Egeszen pici kora ota anyuek viszik magukkal, eleinte par orat, majd eljutottunk oda hogy reggeltol estig. Nagyon surun van ott a lanyom, van, hogy heti 3x is, anyuek es a tesoim mind imadjak ot.
Itt lakunk 3 percre egymastol egy varosban.
A lanyom imadja oket, nagyon de nagyon el van, anyamert rajong, a lany teetveremet is imadja.
Meg haza se jon a lanyom, maris azt kerdezgetik mikor vihetik el ujra.
Nem sok ez? Nem tulzas? Vagy oruljek, hogy van egy kis szabadidom?
Nem rossz ez a lanyomnak hogy nem vagyok vele sokszor, amig anyueknal van?
Az ellentabor szerint miert tulzas?
Fejtsetek ki ha mar egy mondatot ide irtatok.....
Nem minden heten alszik ott 3x.
Van hogy heti 2x elviszik es aznap hozzak is haza, van, hogy 1x alszik ott egy heten, van hogy 3x elviszik.
Fiatalok a nagyszulok, anyam 49 eves.
Amikor a lanyom meglatja anyut teljesen elajul az oromtol, olyan mintha masodik anyjakent szeretne a mamit.
Miert ne vihetnek el kedves ellentabor? Azota sok velemenyt olvastam a neten es van aki 4 evesen sem akar egy ejszakat sem tavol lenni a gyerektol mig van aki 6 hosan mar ott altatja a nagyinal.
Itt nem is az volt a kerdes, hogy en elsosorban mit erzek, hanem h a lanyomnak ez jo e vagy sem.
Nekem sok. De azért mert a mi fiunk 4,5 évrs. Soha Sehol nem aludt nélkülünk. Vagy anya vagy apa kell neki. De nekem anyukám szoba sem jöhet ilyen téren. Anyósom közel lakik de nen hagytam rá hosszu ideig hiábavszeretik egymást! Azért mert abgyereknek komoly étel allergiája van anyósom meg nem tartotta be soha.
Ettől függetlenül azért jobb lenne ha hozzá lenne szokva hogy mással is el megye netán ott aludjon. De ez nekünk nem jött össze.
Nem túlzás!
A mai világban mindennél többet ér egy ilyen jó, összetartó család! A kislány szeret ott lenni, sokkal jobban szocializálódik több ember között, Te pedig tudsz magaddal törődni. Amikor 1 éves volt a lányom, nem így láttam a helyzetet, de azóta sokat tanultam a közös életünkből. 2 éves kora óta vigyáz rá a Dédi néha, és imádja őt, nagyon szeret ott lenni! Nagyon szereti az óvónénit is, oviban is szeret lenni. Én csak az előnyét látom ennek évek óta, ha most lenne 1 éves, többet vinném a Dédihez.
Az ellentabor velemenyebe ugyis belekotnel;)
Ha nem te, akkor mas.
Egyetlen egy eves sem igenyli ezt. Ha nem hianyzol neki, az nem kicsit furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!