Oltoztetes problema, ovi?
Sziasztok,a problemam az h az ovi, ahova jarunk tiltja a gyerekek atoltozeset napkozben,nem lathatjak egymast bugyiban,igy napkozben bent ugyanabban vannak mint az udvaron.Szulok reggel sem lephetnek be az epuletbe,ahogy delutan is az ovi elott kapjuk vissza oket.
Van h reggel 5fokban viszem es delutan 16fokban hozom. 3.5eves kislany. Fogalmam sincs hogy oltoztessem fel h ezeknek a kriteriumoknak megfeleljunk ugy h odabent ne suljon meg es kint ne fazzon meg delelott.
Arra gondoltam h harisnya plusz vastagabb nadragban viszem reggel es kap egy kisszoknyat h cserelje at bent mindig a nadragot szoknyara es lelkere beszelek h ne felejtse el mindig felvenni a kinti nadragot ha kimennek, de nem vagyok biztos benne h ezt egyedul nem felejti el.Igy nem latjak a combjat ha harisnyaban marad egesz nap.Mas otletem nincs,esetleg vkinek vmi mas?
Odabent mar futenek,egesz nap vastag nadragban meg fog sulni.
Te jó ég, milyen óvoda ez?? Az óvónőkkel nincs semmiféle kommunikáció? Szerintem a legpraktikusabb, ha adsz rá pólót, cicanadrágot, zoknit, kardigánt és a cicanadrágra egy tréningnadrágot, vagy valamilyen melegebb nadrágot. Amikor bemegy, akkor a nadrágot és a kardigánt leveszi, úgy tökéletes egy fűtött oviban. Hazafele meg legfeljebb nem kell kabát, elég a kardigán/pulcsi, de a dupla nadrág akkor elfér rajta.
Kényelmes, pamut ruhák rétegesen öltöztetve, szerintem ez a megoldás ilyen időben.
Atyaeg!
Nincs masik ovi arrafele? Ezt meg olvasni is rossz volt. En igy tuti nem lennek nyugodt. Mas szuloknek termeszetes ez az ovitipus? Ok hogy oltoztetnek? Egy 3 eves pl. nem hiszem, hogy onalloan tud mindenfajta ruhat le- fel venni.
Ennel sokkal cifrabb dolgok is vannak,a masik lanyom nagycsoportban nem veheti at tesiorara vitt melegitot a wcben sem,ha famerben ment aznap,akkor igy jart,farmerben tornazik.
Mas vilag.Nem en fogom megreformalni,nekunk kell alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!