2,5 éves nem bírja a tömeget fesztiválokat, ez autizmus tünet?
Köszönöm első, szép megnyilvánulás.
Virágkarnevált próbáltuk,és egy nagyobb vásárt.
Te szeretnel 90 centisen tobbszaz vagy esetleg tobbezer ember kozott setalgatni kb comb magassagban, mikozben uvolt a zene? Mert en nem. Esetleg belepreselve egy babakocsiba? Anyuka hatara kotve? Vagy szigoruan anyuka kezet szoritva, hogy nehogy elvessz?
Ez miert furcsa, hogy nem tetszik neki? Az lenne a csoda, ha elvezne.
Fiammal 3 évesen voltunk Apacukán a Pöttöm kertben. Hát a koncertet nem élvezte, azt mondta túl hangos, menjünk onnan. Pedig szereti az Apacukát.
A játékokat élvezte.
Szóval a zaj es tömeg nem csoda, hogy nem tettszik egy 2,5 évesnek, főleg, hogy számára semmi élvezetes nincs benne.
Gyereknapi rendezvenyen is így viselkedik pl?
Agyam eldobom,hogy "mindenki" simán le autistázza a gyerekét mert pl nem bírja a nagy tömeget!!
Sose szoktam ilyet írni,de kérdező szégyelheted magad és sztem te vagy autista.. pontozzatok..
Te drága! Én 30 leszek heteken belül de a mai napig irritál a tömeg, nem is járok olyan helyekre ahol sok ember van.
Ui.: nem vagyok autista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!