Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van jó ötletetek? 2 évesnek...

Van jó ötletetek? 2 évesnek ajándék. SOS!

Figyelt kérdés
10-20e ft értékben kellene ajándékötlet, de nem sok kicsit, hanem 1 vagy 2 nagyobb értékű ajándék, amit vagy a kertben vagy a lakásban tudna használni sokáig. Gondolkodom futóbiciklin. Hasonló ötletek van? Ami hasznos és általában szretni szokták a gyerekek. Ksözönöm
2016. szept. 25. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem valami mozgó jármű jutott eszembe és a plüss.
2016. szept. 25. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Lány vagy fiú?

A futóbicikli jó ötlet. Ha lány, akkor játékkonyha sok kiegészítővel vagy játék babakocsi valami szép babával, esetleg egy szép babaház.

Fiúban nem vagyok otthon, de unokatesóm gyerekeinek van BoboCar nevű járművük és nagyon szeretik.

2016. szept. 25. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
2016. szept. 25. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én 2 éves fiam imád Lego Duplo-val játszani, kint motorozni és triciklizni, de a futóbicikli egyelőre nem jött be neki.
2016. szept. 25. 20:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Kislány:)

Bébi taxi már van több is.

Jöhetnek még az ötletek:)

2016. szept. 25. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:

játékkonyhát nagyon bírja keresztlányom :)

kintre esetleg kis műanyag házikó, bár nem tudom, mennyiért lehet olyat venni, esetleg csúszda.

2016. szept. 25. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:
2 évesen kapta a lányom a 3 kerekű rollerét, imádja azóta is. (Decathlon 2-4 éveseknek való, elöl 2 kerék.)De bármilyen szerepjátékos dolgot imádnak ilyenkor már, játékkonyha, kerti kisház, étkészlet mind tuti ajándék.
2016. szept. 25. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Trambulin!!!!
2016. szept. 25. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
kislanyom futobiciklit kapott es babahazat a biciklivel egyenlore nem foglalkozik, a baba hazert vuszint oda vissza van, mar eltelt 4 honap de minden nap legalabb egy orat jatszik vele, egyedul :) 2 eves szinten
2016. szept. 26. 02:59
 10/10 anonim ***** válasza:
2016. szept. 26. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!