4-5 éves kisfiúnak ajándék ötlet? 2-3 ezer ft értékben? Azt tudom nem szeret legózni, 16L
Kisebb csomagot állíts össze.
Gyurma, színes ceruza, játék katona, kisautó, matrica, gumicukor, vízi pisztoly. Mehet bele bármi. Eurós boltból olcsón be tudod szerezni.
pepco, ha van a közelben, lehet kapni legoval kompatibilis (és jó minőségű) játékokat. robtot (hero factory-szerű, gömbcsoklós lego), vagy transformers-es több minifigurát tartalmazó, azokból összeállítható nagyobb robot.
de itt amúgy is rengeteg jó játék van kicsi pénzért. zabos pipik pl, sztárvárszos is, go! is...
faca... csak a [nem] szó nem tűnt fel :o
ebben az esetben lego-s ötleteket ne vedd figyelembe. de transformers, angry birds van ennyiért, esetleg kard, pajzs, rendőr-felszerelés... gyurma, színező.
2ezerpárszázért van mágneses, letörölhető tábla egy csomó mágnessel... de ennyiért akciós társast is lehet venni... legutóbb is volt pl tecsóban 700-1500 ft-ért star wars-os.
könyv is lehet simán ennyiért. komolyabb könyv isbelefér.
Enyém pl kapott 3évesen dino enciklopédiát. többfélét is. folyamatosan kézben forog 2 éve más lassan... van, hogy abból van az esti mese :D
de pl tesz-vesz város nagyon jó ennek a korosztálynak... vagy valami verdás, vagy sárkányos mesekönyv... persze, ha szereti. ez leginkább a szülőkön múlik.
Köszi a segítséget.
Teke szettet néztem ki, star wars mintával és buborék fújót + 1 frizbi :)
az klassz. bár 4-5 évesen a frizbi még elég nehéz dolog... enyém csak felhúzza rajta magát :)
de pl buborékfújó kard az szuper dolog! lézerkardnak is simán jó ;)
vagy paprsárkány. nekünk igazi sárkányunk van... mmint sárkány mintával. Igaz, az meg még inkább az én szórakozásom, de a gyerek imádja kergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!